Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan aluevaltuusto käynnisti säännölliset valtuutettujen kyselytunnit

Jaa
Pirkanmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto käynnisti maanantaina kyselytunnit, joiden aikana valtuutetut voivat kysyä hyvinvointialueen hallintoa, taloutta ja palvelutuotantoa koskevista asioista.

Aluevaltuuston kyselytunti pidetään aluevaltuuston kaikkina kokouspäivänä ennen kokouksen alkua klo 16-17. Viranhaltijat vastaavat kysymyksiin suullisesti. Kyselytunti lähetetään suorana verkossa varsinaisen kokouksen lisäksi.

Aluevaltuusto merkitsi tiedoksi myös vastauksen aloitteeseen, joka koski aluevaltuuston kokousten kierrättämistä eri paikkakunnilla. Sujuvia lähikokousjärjestelyitä ole teknisesti mahdollista järjestää vaihtuviin paikkoihin. Kokous edellyttää hyvää tietoteknistä valmiutta, esteettömyyttä ja turvallisuuden huomioon ottamista. Aluevaltuuston kokoukset pidetään toistaiseksi Tampereella Tampere-talossa. Ne ovat julkisia ja hyvinvointialue toteuttaa julkisuutta striimaamalla valtuuston kokoukset verkkoon.

Vaihdoksia luottamushenkilöihin

Maanantain kokouksessa aluehallituksen jäseneksi Veli-Matti Ahtiaisen tilalle valittiin Veikko Vallin.

Aleksi Jäntin tilalle tulevaisuus- ja strategiavaliokuntaan valittiin Sebastian Lohja. Veikko Vallinin tilalle tulevaisuus- ja strategiavaliokuntaan valittiin Matti Heinämäki. Sari Tanuksen tilalle hyvinvointi- ja kokonaisturvallisuusvaliokuntaan valittiin Nina Alanen. Nina Alasen tilalle vähän palveluita käyttävien valiokunnan varajäseneksi valittiin Marjut Hovi.

Aluevaltuusto hyväksyi maanantaina kaikki esityslistalla olleet asiat esityksen mukaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aluevaltuuston puheenjohtaja Johanna Loukaskorpi

Puh:040 8063691

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Ikäihmisten palveluista ja erityisryhmien asumispalveluista vuorossa keskustelukierros – laitoshoidon muutosten taustalla lainsäädännön vaatimukset18.9.2023 14:12:39 EEST | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus päätti maanantaina lähettää ikäihmisten palvelujen kehittämisen ohjelmaluonnoksen sekä vammaisten ja mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden asumispalvelujen kehittämisehdotukset laajalle kuulemiskierrokselle yhteistyötoimikuntaan, vaikuttamistoimielimille, valiokunnille ja aluehallituksen jaostoille. Aluehallitus käsittelee kehittämisehdotuksia ja saatuja palautteita lokakuussa 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme