Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Vaasa Campus Festival - kaikkien kaupunkimme korkeakouluopiskelijoiden yhteinen avajaisfestivaali potkaisee jälleen lukuvuoden käyntiin

Jaa
Vaasa Campus Festival palaa jälleen torille uusien ja vanhojen korkeakouluopiskelijoiden saapuessa kaupunkiin. Syyskuun kuudentena päivänä järjestettävä tapahtuma kokoaa kaikki vaasalaiset korkeakouluopiskelijat Vaasan torille juhlimaan yhdessä korkeakoulujen lukuvuoden aloitusta.
Vaasa Campus Festival järjestetään neljättä kertaa. Kuva Satu Aaltonen/VAMK
Vaasa Campus Festival järjestetään neljättä kertaa. Kuva Satu Aaltonen/VAMK

Vaasan keskusta täyttyy keskiviikkona 6. syyskuuta opiskelijoista, kun Vaasa Campus Festivalin tapahtuma-alue avaa neljännen kerran porttinsa Vaasan torilla klo 16.00 alkaen. Lukuvuoden avajaisfestivaaleja ovat mukana järjestämässä kaikki Vaasan korkeakoulut; Vaasan ammattikorkeakoulu, Vaasan yliopisto, Hanken, Novia, Åbo Akademi ja Helsingin yliopisto, niiden opiskelija- ja ylioppilaskunnat sekä Vaasan kaupunki. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Tapahtumaan on kuitenkin 18 vuoden ikäraja, sillä koko festivaalialue on anniskelualuetta.

”Tapahtuma on nyt järjestetty kolme kertaa onnistuneesti ja tämän neljännen kerran jälkeen sitä voi jo pikkuhiljaa alkaa kutsumaan perinteeksi. Korkeakouluopiskelijoiden määrä on kaupungissamme suuri ja mikäs sen parempi tapa toivottaa opiskelijat kesän jälkeen tervetulleiksi kaupunkiin kuin kerätä kaikki yhteen - ja torille”, iloitsee Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta VAMOKin tapahtuma-asiantuntija Sami Korpela.

Luvassa kansainvälisiä ja suomalaisia huippuartisteja

Illan ohjelmassa on luvassa sekä kansainvälisiä että suomalaisia huippuartisteja. Artistit on valittu siten, että ne palvelisivat parhaiten koko korkeakouluyhteisöä opiskelukielestä riippumatta. Iltapäivän aloittavat vaasalaisista yökerhoista bileväelle tutuksi tullut DJ Okki sekä kultaa tuoreella debyyttialbumillaan striimannut Ahti. Seuraavana lavalle astelevat syksyn paluukiertuettaan käynnistelevä Tuuli, norjalainen bilehitti Den BB ja sekä suomen että englannin kielellä esiintyvä Isac Elliot. Illan päättää yli 500 miljoonaa striimauskertaa Spotifyssa kerännyt ruotsalainen DJ-tähti John De Sohn.

Tapahtuma-alue täynnä hauskaa tekemistä

Alueella nähdään viime vuosien tapaan mm. sumopainipiste sekä benji-trampoliini. Festivaalialueelta löytyy myös muiden yhteistyökumppaneiden järjestämiä yhteisöllisiä aktiviteetteja kaikille kokeiltavaksi, kuten erilaisia nopeuspelejä, onnenpyörää ja arvontaa.

”Alueella on siis runsaasti hauskaa tekemistä! Myöskään ruokapuolta ei ole unohdettu, vaan nälkäisille on tarjolla mm. Vaasan yöelämästä tuttua tillimakaroonia”, Korpela kertoo.

Tapahtumassa odotetaan käyvän viime vuoden tapaan jopa tuhansia opiskelijoita ja vaasalaisia fiilistelemässä festivaalitunnelmaa. Sisäänkäynti festivaalialueelle sijaitsee alatorilla, Citymarketin kulmalla.

”Kannattaa tulla ajoissa paikalle, sillä 2000 ensimmäistä kävijää saa halutun Vaasa Campus Festival-haalarimerkin”, Korpela vinkkaa.

Vaasa Campus Festival: Ohjelma keskiviikkona 06.09.2023

Paikka: Vaasan tori

16.00 Tapahtuma-alueen portit avataan

16.00 DJ Okki

16.45 Ahti

18.00 Tuuli

19.10 Den BB

20.30 Isac Elliot

22.00 John De Sohn

23.00 Pääesiintyjä lopettaa ja alue sulkeutuu

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Vaasa Campus Festival järjestetään neljättä kertaa. Kuva Satu Aaltonen/VAMK
Vaasa Campus Festival järjestetään neljättä kertaa. Kuva Satu Aaltonen/VAMK
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.vamk.fi

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3250 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Pitkäjänteistä käytännön työtä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi25.9.2023 09:12:24 EEST | Tiedote

YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden vuosipäivänä Vaasan ammattikorkeakoulussa liputetaan päivän kunniaksi. Kestävän kehityksen eteen tehdään konkreettisia toimia päivittäin ja omaa hiilijalanjälkeä pyritään jatkuvasti vähentämään. Vastuullisuus näkyy sekä organisaation toiminnassa että koulutustarjonnassa, jonka avulla koulutetaan kestävän kehityksen tulevaisuuden asiantuntijoita.

Long-term practical work towards sustainability and sustainable development goals25.9.2023 09:12:24 EEST | Press release

On the anniversary of the United Nations' Sustainable Development Goals, flags are flown in honor of the day at Vaasa University of Applied Sciences. Concrete actions are taken daily to advance sustainable development, and efforts are continuously made to reduce one's carbon footprint. Responsibility is evident in both the organisation's activities and its educational offerings, which aim to train future experts in sustainable development.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme