Kempowerin sähköajoneuvojen latausratkaisut on otettu käyttöön ensimmäistä kertaa Kanadassa

Jaa

The Electric Circuit, Québecin maakunnan suurin julkinen sähköautojen latausverkosto on ottanut Kempowerin sähköautojen pikalatausratkaisut käyttöön ensimmäistä kertaa Kanadassa. Kempowerin lataussatelliittijärjestelmän on toimittanut Rivière-du-Loupin kaupunkiin Kempowerin yhteistyökumppani, Bornes Québec, jonka kanssa Kempower on tehnyt yhteistyötä vuoden 2023 alusta.

Ensimmäinen Québecin alueen uusista dynaamisen tehonjaon tarjoavista latausasemista otetaan käyttöön St-Hubert-ravintolalla, joka on myös Electric Circuitin perustajajäsen.
Ensimmäinen Québecin alueen uusista dynaamisen tehonjaon tarjoavista latausasemista otetaan käyttöön St-Hubert-ravintolalla, joka on myös Electric Circuitin perustajajäsen.
  • The Electric Circuit, Kanadan Québecin maakunnan suurin julkinen sähköautojen latausverkosto on ottanut käyttöön Kempowerin sähköajoneuvojen pikalatausratkaisut alueella. 

  • Sähköautoilijan latauskokemus helpottuu entisestään Kempowerin dynaamisen tehonjaon avulla, sillä lataukseen käytettävissä oleva teho optimoidaan auton tarpeen mukaan. 

QUÉBEC, KANADA – The Electric Circuit, Québecin maakunnan suurin julkinen sähköautojen latausverkosto on ottanut Kempowerin sähköautojen pikalatausratkaisut käyttöön ensimmäistä kertaa Kanadassa. Kempowerin lataussatelliittijärjestelmän on toimittanut Rivière-du-Loupin kaupunkiin Kempowerin yhteistyökumppani, Bornes Québec, jonka kanssa Kempower on tehnyt yhteistyötä vuoden 2023 alusta. 

Vuoteen 2030 mennessä 60 prosenttia kaikista Kanadassa myydyistä henkilöautoista odotetaan olevan sähköisiä. Maa aikoo kieltää bensiini- ja dieselkäyttöisten autojen myynnin vuonna 2035. Kempower valmistautuu yhteistyössä Bornes Québecin kanssa tuleviin lakimuutoksiin parantamalla Québecin pikalatausinfran saatavuutta. 

Sähköautoilijan latauskokemus helpottuu entisestään Kempowerin dynaamisen tehonjaon avulla, sillä se optimoi lataukseen käytettävän tehon auton tarpeen ja kapasiteetin mukaan. Ensimmäinen Québecin alueen uusista dynaamisen tehonjaon tarjoavista latausasemista otetaan käyttöön St-Hubert-ravintolalla, joka on myös Electric Circuitin perustajajäsen. Yhteensä 500 kW tehoa jakautuu kolmen Kempower Satellite -lataussatelliitin käyttöön. Jokainen latauspiste pystyy tarjoamaan jopa 300 kW tehoa. 

“Yrityksemme laajentuessa maailmanlaajuisesti ja saapuessa uusiin maihin, kuten Kanadaan, on vastuumme latauksen luotettavuudesta yhä suurempi. Ajetut matkat ovat pidempiä Pohjois-Amerikassa kuin Euroopassa, mikä tekee latureiden luotettavuudesta yhä tärkeämpää. Pohjoisissa olosuhteissa testattu järjestelmämme varmistaa latureidemme luotettavuuden ja uskon, että ne palvelevat erinomaisesti alueen sähköautoilijoita”, sanoo Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki

“Uudet Kempower-laturit ovat tervetullut lisä Electric Circuitiin, sillä ne yksinkertaistavat jäseniemme latauskokemusta sekä samalla maksimoivat lataustehon. Tavoitteemme on tehdä jatkossakin Québecin sähköautoilijoiden latauskokemuksesta mahdollisimman helppo ja sujuva”, kommentoi Electric Circuitin johtaja France Lampron

“Kempowerin latausratkaisut on jo todistettu kestäviksi Suomen talviolosuhteissa. Yrityksen testattu teknologia sopii täydellisesti Kanadan ilmastoon sekä kaikille erilaisille sähköautoille Quebécin teillä”, sanoo Bornes Québecin toimitusjohtaja Guy Lamarche

 

Lisätietoja: 
 
Paula Savonen, viestintäjohtaja, Kempower 
paula.savonen@kempower.com  

+358 400 343 851    

 
 
Kempower lyhyesti: 

Suunnittelemme ja valmistamme luotettavia ja käyttäjäystävällisiä DC-pikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille. Visiomme on luoda maailman halutuimpia latausratkaisuja kaikille, kaikkialla. Tuotekehityksemme ja tuotantomme sijaitsevat Suomessa ja suurin osa materiaaleista ja komponenteista hankitaan paikallisesti.  Keskitymme kaikkiin sähköisen liikkumisen alueisiin sähköautoista rekkoihin ja busseihin, sekä työkoneisiin ja merenkulkuun. Kempowerin modulaarinen ja skaalautuva latausjärjestelmä ja maailmanluokan ohjelmisto on suunniteltu sähköautoilijoiden toimesta sähköautoilijoita varten. Näin mahdollistamme parhaan käyttökokemuksen asiakkaillemme kaikkialla maailmassa. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland – markkinapaikalla. www.kempower.com 

 

Electic Circuit lyhyesti:

Electic Circuit on Québecin suurin julkinen sähköautojen latausverkosto. Provinssin jokaiselle alueelle ulottuvaan verkostoon kuuluu yli 4120 julkista latausasemaa, joista yli 760 on pikalatausasemia. Electric Circuitin käyttäjät saavat pääsyn 24/7 toimivaan apupuhelimeen sekä latausasemien sijaintipalveluun. Electric Circuitin verkkosivut sekä iOS- ja Android-sovellukset päivitetään uusien asemien asennuksen yhteydessä. Jäsenet voivat käyttää Electric Circuit-korttia tai sovellusta päästäkseen CargePoint-, FLO- ja New Brusnwickin eCharge verkostoihin. https://lecircuitelectrique.com/en/ 

 

Bornes Québec lyhyesti: 

Bornes Québec erikoistuu nopeisiin ja älykkäisiin sähköautojen latausasemiin. Latausasemien hankinta, asennus ja käyttö helpottuvat personoidun tuen ansiosta. Bornes Québecin asiakkaisiin lukeutuvat kaupungit, kuljetusyhtiöt sekä kuljetuksen sähköistämisyritykset. Yrityksen asiantuntijatiimiin kuuluu insinöörejä, sähköasentajia, data-analyytikkoja, kirjanpitäjiä sekä apurahojen hakemisen asiantuntijoita. Bornes Québec on ratkaisu niin yksinkertaisiin asuinalueiden latausasemiin kuin kaupallisten rakennusten sähköistysprojektien suunnitteluun ja toteutukseen, kiinteistökehitykseen sekä muihin laajamittaisiin hankkeisiin.  https://www.bornesquebec.com/fr 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

Kempower becomes the official charging partner of eComExpo in Sweden and Denmark – provides charging infrastructure for e-trucks at both events14.9.2023 09:30:00 EEST | Press release

Rapid EV charging solutions provider Kempower becomes the official charging partner of the transport fair eComExpo, both in Sweden and Denmark. Kempower provides the events with 4 Kempower Movable chargers to charge electric trucks and vans at the fair. Kempower will also participate in two panel discussions during the event in Stockholm on September 27, 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme