Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Asiakas- ja potilastietojärjestelmien yhtenäistäminen etenee päätöksentekoon

Jaa

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella on tavoitteena yhtenäistää asiakas- ja potilastietojärjestelmiä. Aluehallitus käsittelee annetun selvityksen pohjalta yhtenäistämisen vaihtoehtoja. Aluehallitukselle esitetään etenemisvaihtoehdoksi kilpailutusta. Aluehallituksen on määrä päättää etenemisen suunnasta 11.9.2023 kokouksessaan.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle siirtyi luovuttavilta organisaatioilta 36 eri asiakas- ja potilastietojärjestelmää tai järjestelmäversiota. Osa järjestelmistä on jo yhtenäistetty hyvinvointialueen käynnistämisen yhteydessä, mutta hyvinvointialueella on edelleen käytössä 11 erillistä järjestelmää.   

"Järjestelmien yhtenäistäminen on välttämätöntä. Olemme ottaneet selvityksessä huomioon kustannukset, käytettävyyden, vaikutukset henkilöstöön ja asiakkaisiin sekä järjestelmien toiminnallisuudet. Koen myös erittäin tärkeänä kuunnella sote-ammattilaisiamme heidän työssään käyttämistään järjestelmistä. Esitämme analyysien ja selvitysten perusteella, että etenisimme kilpailutusvaihtoehdon mukaan", kertoo konsernipalvelujohtaja Markus Syrjänen Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelta.  

Tehty asiakas- ja potilastietojärjestelmäselvitys oli perusteellinen ja antoi eri vaihtoehdoista monipuolisen kuvan.

"Arviomme mukaan kilpailutuksen kautta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen asiakas- ja potilastietojärjestelmäksi valikoituisi kokonaistaloudellisesti edullisin ratkaisu, järjestelmä vastaisi tavoitteitamme ja henkilöstön tarpeet otettaisiin huomioon", toteaa Syrjänen.   

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallituksen 11.9.2023 kokouksen esityslista.   

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

LinkedIn: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

YouTube: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Verkkosivut: www.luvn.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Välfärdsområdesstyrelsen återremitterade upphandlingen av persontransporter för ny beredning18.9.2023 15:44:36 EEST | Tiedote

Välfärdsområdesstyrelsen beslutade återremittera de strategiska principerna för upphandling av persontransporter för ny beredning. På sammanträdet framförde även ordförandena för äldrerådet, rådet för personer med funktionsnedsättning och ungdomsfullmäktige sina åsikter angående förslaget om upphandling av persontransporter i Västra Nylands välfärdsområde.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme