Viisas Elämä Oy

Uutuuskirja tutkii elämän mysteeriä henkisestä näkökulmasta

Jaa

Oletko miettinyt, mistä elämän energia syntyy ja miten se vaikuttaa meihin? Mervi Enqvistin uutuusteos Kadotettu tieto — Muinaiskansojen viesti maailmalle (Viisas Elämä, 2023) pohtii elämän mysteeriä henkisestä näkökulmasta vieden lukijan oivaltavalle matkalle läpi historian, maailmankatsomusten, myyttien ja oman sisimmän.

Kirjailijan kuva: Elina Simonen. Kannen kuva: Katja Frange. Kansi: Taivo Org
Kirjailijan kuva: Elina Simonen. Kannen kuva: Katja Frange. Kansi: Taivo Org

”Tämä kirja kertoo sydämestä ja sen tehtävästä, se ohjaa meidät matkalle kohti omaa totuutta, omaa sisäistä viisautta, ikiaikaisen tiedon äärelle.”

– Mervi Enqvist teoksessa Kadotettu tieto – Muinaiskansojen viesti maailmalle

Ihmiskunta on aina etsinyt vastausta elämän perimmäisiin kysymyksiin. Olemme kuitenkin vieraantuneet sydämen viisaudesta, johon useilla muinaisilla kulttuureilla oli läheinen yhteys. Mervi Enqvistin uutuusteos johdattaa lukijan maanläheisesti ja selkeästi elämän mysteerin suurten kysymysten äärelle. Teos tarjoaa vastauksia siihen, mikä on sydämen merkitys henkisyydessä, ja mitä jokaisessa ihmisessä uinuva kundaliinienergia käytännössä on. Teoksesta löytyvien harjoitusten avulla lukija voi nostattaa, avata ja tasapainoittaa elämänenergiaansa ja löytää yhteyden sisäiseen viisauteensa.

”Jokaiselle sydämen tila ja avaruus ovat oma. Ei ole yhtä tapaa kulkea tätä matkaa. Se, jonka tässä kirjassa sinulle opetan, on vain yksi tapa. Perille on monta reittiä. Kun olet sydämessä, se avautuu sinulle niin kuin sinun tulee se kokea.” rohkaisee Enqvist lukijaa ja muistuttaa, että kadotettu tieto elää meissä kaikissa.

Mervi Enqvist on kirjailija, kundaliinijoogan opettaja ja joogakoulun perustaja sekä elokuvaohjaaja. Hän on aikaisemmin kirjoittanut neljä kirjaa joogasta ja henkisyydestä. Hänen edellinen teoksensa Aikamatka – Sielun reissukirja (Viisas Elämä, 2021) on julkaistu nimellä Inderjit Kaur Khalsa.

Kadotettu tieto — Muinaiskansojen viesti maailmalle ilmestyy kirjakauppoihin viikolla 37.

Katso kirjan esittelyvideo YouTubessa

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 30 vuoden kokemus kotimaisen ja ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Julkaisemme huippuasiantuntijoiden kirjoittamia innostavia ja koskettavia teoksia elämän eri osa-alueille. Viisas Elämä on Suomen johtavin kustantamo hyvinvoinnin ja elämäntaidon kategoriassa. Teoksemme tarjoavat oivalluksia merkitykselliseen elämään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kannen kuva: Katja Frange. Kansi: Taivo Org
Kannen kuva: Katja Frange. Kansi: Taivo Org
Lataa
Kuva: Elina Simonen
Kuva: Elina Simonen
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Uutuusteos: Paranna ruoansulatuskanavan hyvinvointia lääkehoidon aikana27.9.2023 08:47:00 EEST | Tiedote

Miten ravinto ja elintavat vaikuttavat vatsan ja suoliston hyvinvointiin? Miten vähentää lääkehaittojen vaikutusta ruoansulatukseen ja ravitsemustilaan? Farmasian tohtori Johanna Räikkösen uutuusteos Voiko vatsasi hyvin? – Ruoansulatuskanavan hyvinvointi lääkehoidon aikana (Viisas Elämä 2023) tarjoaa käytännönläheisiä ohjeita, joiden avulla ennaltaehkäiset ja vähennät ruoansulatuskanavaan kohdistuneita lääkehaittoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme