Hämeen ELY-keskus

Karanojan risteyssiltojen korjaustyöt jatkuvat syksyn 2023 aikana Hämeenlinnassa

Jaa

ELY-keskus korjauttaa Karanojan risteyssillat W (U-2843) ja E (U-3220) Hämeenlinnassa kesän ja syksyn 2023 aikana. Sillat sijaitsevat Hämeenlinnassa kohdassa, missä Valtatie 3 ylittää Karanojantien. Korjattavat kohteet ovat silta Helsingistä Hämeenlinnan suuntaan sekä silta Hämeenlinnasta Helsingin suuntaan.

Karanojat risteyssillat

Liikenne ohjataan kummallakin sillalla yhdelle kaistalle rakentamistöiden ajaksi, mikä saattaa aiheuttaa ruuhkaa Kolmostiellä. Työmaa suositellaan kierrettäväksi Helsingintien (Mt 130) kautta siten, että Helsingin suuntaan ajavat poistuvat Kolmostieltä liittymästä Vt 10 Lahti ja Hämeenlinnan suuntaan ajavat poistuvat Kolmostieltä liittymästä 22 (Janakkala/Turenki).

Työt valmistuvat syksyn 2023 aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaajana toimii:
Terhi Siltanen, ELY-keskus,
0295 021 348

Pääurakoitsijana toimii:
MPV-Infrarakenne Oy
Lassi-Pekka Tyni, 040 482 3758

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

ELY-keskus logo

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hämeen ELY-keskus

ELY-keskus rahoitti Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien kehittämistä alkuvuonna 41 miljoonalla29.8.2023 08:15:00 EEST | Tiedote

Hämeen ELY-keskus jakoi rahoitusta toimialueensa eli Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien työllisyyden, yritystoiminnan ja ympäristön kehittämiseen tammi-kesäkuussa 2023 yhteensä 41,2 miljoonaa euroa. Suurin osa eli 72 prosenttia oli rahoitusta työllisyyden edistämiseen. Alueen yrityksiä ELY-keskus tuki eri tavoin 18,5 miljoonalla. Yritystukirahoituksen osalta vuosi lähti vauhdikkaasti käyntiin, kun Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 ohjelma on auki ja rahoitusta on ollut haettavissa koko alkuvuoden. Sen sijaan maaseudun kehittämisessä ei tehty rahoituspäätöksiä, koska uuden ohjelmakauden 2023–2027 mukainen yritys- ja hankerahoitushaku käynnistyi vasta kesäkuussa. Myöskään maatalouden rakennetuissa ei tehty alkuvuoden aikana rahoituspäätöksiä ohjelmakauden vaihtumisen takia. Ympäristön rahoituksessa kiinnostus vapaaehtoista metsiensuojeluohjelmaa METSOa kohtaan on suurta. Tiedot ilmenevät Hämeen ELY-keskuksen tammi-kesäkuun rahoituskatsauksesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme