Inbjudan till webbseminariet: Anställningsförhållandet i ett nötskal 22.11.2023

Dela

Arbetarskyddsförvaltningen ordnar webbseminariet Anställningsförhållandet i ett nötskal onsdagen den 22.11.2023 kl. 10–11.30. Evenemanget är avgiftsfritt och öppet för alla. 

Detta är arbetarskyddsförvaltningens första svenskspråkiga webbseminarium. Arbetarskyddsförvaltningens finskspråkiga webbseminarier om anställningsfrågor har varit mycket populära. Sammanlagt har de samlat tusentals deltagare och fått utmärkt respons.

Under webbseminariet får du en grundläggande överblick över rättigheterna och skyldigheterna som gäller arbetsförhållandet, både som arbetsgivare och arbetstagare.

Seminariet är riktat för arbetsgivare och arbetstagare och även deras representanter. Seminariet passar även dig som för tillfället ansöker om arbete.

Under seminariet går vi igenom baskunskaper för ett anställningsförhållande. Vi behandlar ärenden som är viktiga i början av ett anställningsförhållande och vad som är bra och veta då anställningsförhållandet upphör. Vi behandlar även frågor som gäller arbetsavtal, kollektivavtal och utländsk arbetskraft.

Som utbildare fungerar jurist Natalie Eklund från Regionförvaltningsverket i Sydvästra Finland och inspektör Jan Glantz från Regionförvaltningsverket i Södra Finland. Under webbseminariet kan du ställa frågor till våra experter inom arbetarskyddet i chatten.

Anmäl dig till webbseminariet på sidan www.tyosuojelu.fi/live29. Inspelningen av webbinariet publiceras senare på samma sida.

Inspelningarna från arbetarskyddsförvaltningens tidigare webbseminarier finns på sidan Evenemang.

Varmt välkommen!

Nyckelord

Kontakter

Jurist Natalie Eklund
fornamn.efternamn@rfv.fi
Ansvarsområden för arbetarskyddet, Regionförvaltningsverket i Sydvästra Finland

Arbetarskydd - sunt arbete!
I egenskap av arbetarskyddsmyndighet säkerställer vi att arbetet i Finland är sunt, tryggt och rättvist. Vi övervakar hur arbetet utförs på arbetsplatser. Vi tillhandahåller också vägledning och rådgivning samt uppmuntrar arbetsplatser till självmant och förebyggande arbetarskyddsarbete.

Följ Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum