Kokkolan kaupunki

Kokkolan kaupunki on mukana Kotona -messuilla 23.-24.9.2023

Jaa

Kotona -messut tulevat syyskuussa Kokkolaan teemalla Kierrätä & Tuunaa.

Kokkolan kaupunki on mukana messuilla monipuolisella ohjelmalla. Esittelemme messuosastollamme muun muassa uutta Puntusrannan asuinaluetta ja sen tontteja sekä rakennusmahdollisuuksia.

Kerromme Musiikkikeskus Snellmannin rakennusprojektista, joka etenee jo hyvää vauhtia. Esittelemme Musiikkikeskukselle neljä logovaihtoehtoa, joista messuvieraat voivat äänestää omaa suosikkiaan.

Messuosastollamme on mukana myös Kokkolan kaupungin ympäristöpalvelut kertomassa ilmastoasioista. Messuvieraat voivat kertoa mietteitään ja esittää kysymyksiä ajankohtaisista ilmastoasioista, sekä messujen teemasta kierrätä & tuunaa.

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme