Suomen Kennelliitto ry

Kutsu palkitsemistilaisuuteen: Suomen Kennelliitto palkitsee Suomen koiraystävällisimmän kunnan 13. syyskuuta

Jaa

Suomen Kennelliitto palkitsee keväällä käynnistämänsä Suomen koiraystävällisin kunta -kilpailun voittajan Kuntamarkkinoilla Helsingissä keskiviikkona 13. syyskuuta.

Suomen koiraystävällisin kunta -kilpailu julkaistiin kunnille huhtikuussa. Kilpailu on osa Suomen Kennelliiton Koira kuntalaisena -teemavuotta. Kilpailun tavoitteena on edistää koirapalveluiden kehittämistä kunnissa sekä yhteistyötä koira-alan eri toimijoiden kanssa.

Kilpailun palkitsemistilaisuudessa Suomen Kennelliitto palkitsee Suomen koiraystävällisimmän kunnan ja kaksi kunniamaininnan saavaa kuntaa. Palkinnot kuntien edustajille luovuttaa Kennelliiton hallituksen puheenjohtaja Esa Kukkonen.

Palkitsemistilaisuus järjestetään keskiviikkona 13.9. kello 13.00 Kuntatalolla, salissa B 1.4, osoite Toinen linja 14, Helsinki.

Suomen koiraystävällisimmän kunnan lisäksi palkitsemme kunniamaininnalla kaksi kuntaa.

Median edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Suomen Kennelliitto - Hyvää elämää koiran kanssa

Suomen Kennelliitto – Finska Kennelklubben ry on vuonna 1889 perustettu koira-alan asiantuntijajärjestö sekä koirien kasvattajien, omistajien ja harrastajien edunvalvoja. Meillä on noin 144 000 jäsentä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Kennelliitto ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme