Vaasan kaupunki - Vasa stad

Anmälan till Feasta-artistgranskningarna är nu öppen

Dela

Artister och band från Vasa och närområdet inbjuds återigen att presentera sin musik för mediernas representanter samt för festival- och evenemangsarrangörer i Feasta-artistgranskningarna. Man kan anmäla sig t.o.m. 6.10.2023.

 

Blindfold. Foto: Pia Kokko.
Blindfold. Foto: Pia Kokko. Pia Kokko.

Granskningarna ordnas på Ritz två torsdagar, 19.10.2023 och 26.10.2023 kl. 18, och de spelas in. Evenemangen är utan åldersgräns, öppna för alla och det finns ingen inträdesavgift till evenemangen. Foajébaren på Ritz har utskänkningsrättigheter.

Artisterna framför två låtar, av vilka åtminstone den ena ska vara egen produktion. Speltiden är max 10 minuter. Efter alla uppträdanden sammanträder juryn för att bedöma dem.

I juryn sitter representanter för medierna, festival- och evenemangsarrangörer samt musiker. I granskningarna deltar också gästande sakkunniga som delar med sig av sina erfarenheter och ger tips.

Anmäl dig senast 6.10

Bindande anmälningar och scenkartor ska skickas per e-post till max.backman@vaasa.fi senast 6.10. På samma adress kan du också fråga efter mer information om granskningarna. När du anmäler dig kan du framföra önskemål om i vilken mönstring du vill delta. Granskningarna fylls i anmälningsordning.

Feasta- granskningarna ordnas av Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster i samarbete med Volume och Skafferiet at Ritz.

Kontakter

evenemangskoordinator Max Bäckman, Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster, tfn 040 1831 956, max.backman@vasa.fi

Bilder

Blindfold. Foto: Pia Kokko.
Blindfold. Foto: Pia Kokko.
Ladda ned bild
Blindfold. Foto: Pia Kokko.
Blindfold. Foto: Pia Kokko.
Ladda ned bild

Länkar

I Vasa, Nordens energihuvudstad, är det lätt att vara lycklig.

Andra språk

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

Sandös och Inre hamnens detaljplanearbete inleds: delta i planeringen!27.9.2023 10:48:46 EEST | Tiedote

Sandös och Inre hamnens detaljplanearbete påbörjas. Planens program för deltagande och bedömning är framlagt 27.9 – 11.10.2023. Med hjälp av programmet frågar man om åsikter angående detaljplanens målsättningar samt berättar närmare om hur planarbetet framskrider. Samtidigt är en nätenkät öppen, genom vilken man samlar in bakgrundsfakta till detaljplaneändringen och planering i anslutningen till den.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum