Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Aluehallitus päätti kilpailuttaa asiakas- ja potilastietojärjestelmän

Jaa

Aluehallitus päätti edetä asiakas- ja potilastietojärjestelmien yhtenäistämisessä kilpailuttamalla järjestelmäratkaisun. Hyvinvointialueen palvelustrategialuonnos etenee aluevaltuuston neuvottelutoimikunnan käsiteltäväksi.

Palvelustrategialuonnos on tällä hetkellä lausuntokierroksella hyvinvointialueen vaikuttamistoimielimissä sekä Länsi-Uudenmaan kunnissa, joilta on pyydetty lausunnot 18.9.2023 mennessä. Palvelustrategia- sekä pelastustoimen palvelutasopäätösluonnos siirtyvät nyt molemmat aluevaltuuston neuvottelutoimikunnan käsiteltäviksi.  

Asiakas- ja potilastietojärjestelmäkokonaisuus hankitaan kilpailutuksen kautta 

"Tavoittelemme kilpailutuksella laadukasta, käyttäjäystävällistä, sujuvaa ja kustannustehokasta asiakas- ja potilastietojärjestelmien kokonaisuutta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle. Tämä lisää tulevaisuudessa myös kyvykkyyttämme tehokkaaseen tiedolla johtamiseen ja auttaa karsimaan päällekkäisiä tietojärjestelmäkustannuksia", toteaa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallituksen puheenjohtaja Mia Laiho

Seuraavaksi Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella valmistellaan asiakas- ja potilastietojärjestelmäkokonaisuuden hankinnan strategiset periaatteet, jotka tuodaan päätettäviksi aluehallitukselle lähiviikkoina.  

Osavuosikatsauksessa talousarvion ennusteen mukainen alijäämä todennettiin syventyneeksi, ollen nyt 86 miljoonaa euroa. Tarve talouden tasapainotustoimille on entisestään kasvanut.  

Esityslistan muut päätösasiat hyväksyttiin esitysten mukaisina. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mia LaihoLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallituksen puheenjohtaja / Ordföranden för Västra Nylands välfärdsområdesstyrelse

Puh:050 433 6461mia.laiho@eduskunta.fi

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

LinkedIn: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

YouTube: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Verkkosivut: www.luvn.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Välfärdsområdesstyrelsen återremitterade upphandlingen av persontransporter för ny beredning18.9.2023 15:44:36 EEST | Tiedote

Välfärdsområdesstyrelsen beslutade återremittera de strategiska principerna för upphandling av persontransporter för ny beredning. På sammanträdet framförde även ordförandena för äldrerådet, rådet för personer med funktionsnedsättning och ungdomsfullmäktige sina åsikter angående förslaget om upphandling av persontransporter i Västra Nylands välfärdsområde.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme