HOK-Elanto

Alepa Kontulankaari uudistetaan – myymälä sulkeutuu remontin ajaksi

Jaa

Helsingissä sijaitseva Alepa Kontulankaari palvelee asiakkaita normaalisti torstai-iltaan 14.9. asti, jonka jälkeen myymälä suljetaan reilun kuukauden mittaisen remontin ajaksi.

Alepa Kontulankaari on suljettuna syyskuun 15. alkaen lokakuun loppupuolelle remontin vuoksi. Reilun kuukauden mittaisessa remontissa Alepa Kontulankaari uudistetaan lattiasta kattoon. Myymälän ilme päivitetään nykyaikaisemmaksi, kun muun muassa seinien pintavärit uudistetaan. Myös myymälän kylmätekniikka uusitaan kokonaisuudessaan. Remontissa huomioidaan asiakkaiden toiveet sekä alueen uniikit piirteet. 

Alepa Kontulankaari palvelee asiakkaita normaalisti 14. syyskuuta saakka. Remonttia edeltävinä päivinä kaikki tuotteet myydään pois alennetuin hinnoin. Uudistettu Alepa avataan asiakkaille jälleen lokakuun loppupuolella, jolloin myymälän tuttu henkilökunta palvelee päivittäin aamuvarhaisesta iltayhteentoista asti. 

Remontin ajan lähimmät Alepat löytyvät Mellunmäestä, Länsimäestä sekä Vartiokylästä. 

Alepa Kontulankaari 

  • Osoite: Kontulankaari 8, 00940 Helsinki 

  • Viimeinen aukiolopäivä ennen remonttia torstai 14.9. 

  • Uudistettu myymälä avataan lokakuussa. Aukioloajat säilyvät ennallaan: ma-pe 6.30–23, la 6.30–23, su 9–23 

  • alepakorttelitoive.fi 

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

S-ryhmän suurin osuuskauppa HOK-Elanto on yli 660 000 asiakasomistajan oma osuuskauppa, jonka liikevaihto vuonna 2022 oli 2,4 miljardia euroa. HOK-Elannossa työskentelee yli 6 700 henkeä, ja osuuskaupan monipuolisia palveluita käyttää vuosittain yli 150 miljoonaa asiakasta Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Vantaalla.

Kun kaikki Alepat, S-marketit, Prismat, Food Market Herkut, ravintolat, ABC-asemat ja latauspisteet, Sokokset ja Sokos Emotion -myymälät, Hautaus- ja lakipalvelupisteet sekä Omistajapalvelupisteet lasketaan yhteen, toimipaikkoja HOK-Elannolla on yli 400.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

Suursuosion saavuttanutta Hyvikkiheviä pilotoidaan syyskuussa myös HOK-Elannon Prismoissa13.9.2023 10:11:00 EEST | Tiedote

HOK-Elannon Hyvikkihevi-konseptissa myydään syömäkelpoisia, mutta hehkeimmät hetkensä nähneitä hedelmiä ja vihanneksia alennettuun hintaan yksittäiskappaleina tai laatikoihin valmiiksi pakattuina setteinä. Konsepti on tullut tutuksi asiakkaille S-marketeissa sekä Alepoissa ja syyskuun lopussa käytäntöä pilotoidaan myös kolmessa HOK-Elannon Prismoista Helsingissä, Vantaalla ja Keravalla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme