Docendo

Aki Kangasharjun teos Talouden ilmestyskirja on painava puheenvuoro talouden suunnanmuutoksen välttämättömyydestä

Jaa

Onko Suomen suuntana tulla talouden ulkomuseoksi? Tulevaisuutemme näyttää Pohjolan surkeimmalta ja talouspolitiikkamme on epäonnistunut, mutta suunta voidaan vielä muuttaa. Luovutko mieluummin hyvinvointivaltiosta vai kääritäänkö hihat, kysyy Aki Kangasharju kirjassaan.

Aki Kangasharjun Talouden ilmestykirjan julkistustilaisuus järjestetään Helsingissä 29.9. (kirjan sisällöllä ja ennakkohaastatteluilla on embargo 29.9.2023 klo 2.00).
Aki Kangasharjun Talouden ilmestykirjan julkistustilaisuus järjestetään Helsingissä 29.9. (kirjan sisällöllä ja ennakkohaastatteluilla on embargo 29.9.2023 klo 2.00). Kirjailijakuva: Veikko Somerpuro

Mitkä ovat velkaantumisen ja nollakasvun syyt, entä mihin kaikkeen väestön vanheneminen vaikuttaa? Mitä koroille tapahtuu seuraavaksi? Ja onko maahanmuutosta oikeasti Suomelle hyötyä?  

Aki Kangasharjun Talouden ilmestyskirja – Velka, inflaatio, nollakasvu ja politiikan umpikuja -kirja kertoo, miksi poliitikkojen flirtti modernin rahateorian kanssa on pelottavaa. Lukijalle selviää myös, kuinka nopeampi talouskasvu mahdollistaa vihreän siirtymän ja miksi verotusta ei enempää kannata kiristää. 

Yleistajuinen teos on tarkoitettu kaikille Suomen taloudesta ja tulevaisuudesta kiinnostuneille.  

Aki Kangasharju on taloustieteen tohtori ja dosentti. Hän toimii Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen Etlan toimitusjohtajana, ja aiemmin hän on työskennellyt mm. Nordean pääekonomistina ja VATT:n ylijohtajana. 

Aki Kangasharju: Talouden ilmestyskirja – Velka, inflaatio, nollakasvu ja politiikan umpikuja (Docendo 2023), sidottu, 298 sivua. Teos julkaistaan myös äänikirjana ja e-kirjana. Kirjan sisällöllä ja ennakkohaastatteluilla on embargo 29.9.2023 klo 2.00.

Julkistustilaisuus
Talouden ilmestyskirja – Velka, inflaatio, nollakasvu ja politiikan umpikuja -kirjan julkistustilaisuus järjestetään Helsingissä 29.9. Julkistustilaisuudessa Aki Kangasharjun kanssa kirjan teemoista keskustelee toimittaja Matti Virtanen

Aika: perjantaina 29.9. klo 14.30–16.00 
Paikka: Werner Söderström Osakeyhtiön Pohjantähdessä, Lönnrotinkatu 18 A (sisäpihalla). 

Ennakkoilmoittaudu medialle ja kutsuvieraille tarkoitettuun julkistukseen 27.9. mennessä: tiedotus@docendo.fi – Toimittaja, kysy ennakkoon myös kirjan mediavedosta. 
 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Talouden ilmestyskirja julkaistaan 29.9.2023
Talouden ilmestyskirja julkaistaan 29.9.2023
Lataa
Lataa
Kirjailija Aki Kangasharju. KUVA: Veikko Somerpuro.
Kirjailija Aki Kangasharju. KUVA: Veikko Somerpuro.
Lataa

Lisätietoa julkaisijasta Docendo

Docendo
Piippukatu 7 A 7
40100 JYVÄSKYLÄ

https://docendo.fi

Me rakastamme hyviä kirjoja sekä aitoja tarinoita. Maineemme perustuu korkeatasoisiin sekä kiinnostaviin teoksiin, joiden tekijöinä ovat parhaat kirjailijat ja asiantuntijat. Docendo kuuluu Werner Söderström Osakeyhtiöön.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Docendo

Juho Ovaskan kirja Käänne – Suomen irtiotto Kremlistä Eurooppaan on avainteos maamme ulkopolitiikan ja poliittisen kulttuurin ymmärtämiseen sekä siihen, kuinka Mauno Koivisto johti Suomea 1982–199220.9.2023 02:00:00 EEST | Tiedote

Juho Ovaskan toukokuussa julkaistuun väitöstutkimukseen perustuva kirja Käänne – Suomen irtiotto Kremlistä Eurooppaan on Mauno Koivisto 100 vuotta -merkkivuoden tietoteos, joka kertoo, miten Suomi tasapainoili idän ja lännen välillä Mauno Koiviston presidenttikaudella. Se paljastaa vaikuttavat tekijät käänteeseen, jossa ulkopolitiikkamme suunta vaihtui Kremlin ja KGB:n syleilystä väljemmille vesille.

Pasi Patokallion muistelmat tuovat uutta tietoa siitä, miten Suomi päätyi luopumaan jalkaväkimiinoista, ja nostavat esille ydinaseiden roolin Ukrainan sodassa18.9.2023 09:53:00 EEST | Kutsu

Kokeneen diplomaatin Pasi Patokallion muistelmat Minä, aseet ja maailma ottavat terävästi kantaa ulkoministeriön toimintaan, kärkipoliitikkoihin sekä Suomen ja maailman tapahtumiin Kekkosen ajasta aina Ukrainan-sotaan asti. Asevalvontaan urallaan paneutunut Patokallio antaa lukijalle myös rautaisannoksen ajankohtaista ydinasetietoutta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme