Helsingin NMKY

Helsingin NMKY rakensi koripalloareenan

Jaa

Suomen suurin koripalloseura Helsingin NMKY sai oman koripalloareenan. Areenan kokonaiskustannukset tulevat olemaan noin 13,5 miljoonaa.

Kuva: Wasim Al-Nasser
Kuva: Wasim Al-Nasser

Namika Areena on Helsingin NMKY:n Tukisäätiön rakennuttama uusi koripalloareena Helsingin Pakilassa. Helsingin NMKY on Suomen suurin koripalloseura. Namika Areenan suunnittelua ja rakentamista ovat ohjanneet erityisesti juniorikoripallon tarpeet. Areenan kokonaiskustannukset nousevat noin 13,5 miljoonaan. Rakentamisen kustannusarviossa pysyttiin.

– Olemme innoissamme, että Namika Areena on vihdoin valmis! Namika Areena täyttää Helsingin NMKY:n vuosikymmenten unelman omasta areenasta. Se tulee palvelemaan Helsingin NMKY:n monipuolista lasten ja nuorten toimintaa ja Pakilan peruskoulun liikunnanopetusta, Helsingin NMKY:n pääsihteeri Olli Joensuu iloitsee.

Namika Areena on kokonaispinta-alaltaan noin 3200 neliötä ja Helsingin Pakilan uusi maamerkki kehä 1 varrella. Namika Areenan julkisivu on umbra-värjätty muistuttamaan vanhaa koripalloa. 1200 neliön pääkentällä on mahdollista pelata kahdella lohkolla täyden koon kentillä. Pienemmällä monitoimikentällä voidaan pelata myös muita lajeja, kuten lentopalloa tai futsalia. Piha-alueelta löytyy koripallokenttiä ja ensi keväänä sinne rakennetaan muun muassa skeittiparkki sekä ulkokuntosali.

– Uskomme, että areena tulee liikuttamaan yhä useampaa lasta ja nuorta, ja lisäämään sitä kautta helsinkiläisten lasten ja nuorten hyvinvointia, Olli Joensuu toivoo.

Koripallotreenit Namika Areenalla alkoivat tällä viikolla. Avajaisia vietetään lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Avoimien ovien päivänä lauantaina 7.10. kaikki ovat tervetulleita katsomaan, miltä areenalla näyttää. Avajaisten ilmaiskonsertissa esiintyy STIG.

Areenalla on myös kuntosali, taitosali, pukuhuoneita, varastotiloja sekä ravintola. Päiväaikoina areena toimii läheisten koulujen liikuntatiloina. Muina aikoina sitä käyttävät Helsingin NMKY:n koripallojoukkueet ja urheiluharrastajat. Helsingin NMKY vuokraa tiloja myös muihin tarkoituksiin ja tilaisuuksiin.

Namika Areenan rakentajana toimi NCC. Suunnittelutyöstä vastasi Arkkitehtitoimisto Rudanko + Kankkunen.

Lisätietoja: https://www.namikaareena.fi/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Silja-Kaisa Pöyliö
0407765463
silja-kaisa.poylio@hnmky.fi

Kuvat

Kuva: Wasim Al-Nasser
Kuva: Wasim Al-Nasser
Lataa
Kuva: Wasim Al-Nasser
Kuva: Wasim Al-Nasser
Lataa
Kuva: Wasim Al-Nasser
Kuva: Wasim Al-Nasser
Lataa
Kuva: Wasim Al-Nasser
Kuva: Wasim Al-Nasser
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin NMKY kohtaa toimintojensa kautta yli 5000 lasta ja nuorta viikossa. Helsingin NMKY on Suomen suurin koripallo-organisaatio sekä yksi suurimmista iltapäiväkerhotoiminnan järjestäjistä Helsingissä. Helsingin NMKY on tuonut muun muassa koripallo- ja partiotoiminnan Suomeen. Nykyään Helsingin NMKY tarjoaa urheilu-, musiikki-, kohtaamis-, palvelu-, ja koulutustoimintaa. Helsingin NMKY:n taustalla toimii Helsingin NMKY:n tukisäätiö, jonka omistukseen kuuluu myös Hotel Arthur, joka on Suomen suurimpia yksityisiä hotelleja. Sen tuotot käytetään lasten ja nuorten toimintaan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin NMKY

HELSINGIN NMKY HALUAA KIITTÄÄ VUODEN URHEILUSEURA 2015 TUNNUSTUKSESTA - tervetuloa korismatsiin ja Uuno - pokaalikahveille!26.1.2016 09:00:00 EET | Tiedote

Suomen urheilugaalassa 12.1 palkittu Vuoden urheiluseura, Helsingin NMKY, tarjoaa Uuno -pokaalikahvit Malmin palloiluhallilla, Siemenkuja 3, sunnuntaina 31.1 klo 17.15 alkaen Helsingin NMKY:n kotipelin yhteydessä. Vuoden urheiluseura nimitys on upea tunnustus ja kiitos koko Helsingin NMKY-yhteisölle ja sen toiminnan mahdollistajille. Sunnuntain tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita!

Helsingin NMKY täyttää 125 vuotta - Juhlavuoden tavoitteena on hankkia puuttuva mahdollisuus18.3.2014 14:57:44 EET | Tiedote

Helsingin NMKY juhlii 125 vuoden merkkipaalua ajankohtaisella teemalla. Syrjäytymisen ennaltaehkäisy puhuttelee tässä ajassa monia. Tänään yhdistys panostaa lasten ja nuorten hyvinvointiin kehittäen kaikille avointa matalan kynnyksen toimintaa. Lisäksi puuttuvia mahdollisuuksia hankitaan varainkeräyksellä, jonka tavoitteena on auttaa nuoria ja heidän perheitään harrastuksensa rahoittamisessa.

Avioliittoleiriltä haetaan läheisyyttä8.7.2011 14:00:00 EEST | Tiedote

Tiedotusvälineille Heinäkuun toisella viikolla (9.7. 2011) Pieksämäellä pyörähtää käyntiin jo 37. Helsingin NMKY:n järjestämä Paremman avioliiton perheleiri. Leiri toteutetaan yhteistyössä Koulutuskeskus Agricolan kanssa ja se kokoaa yli 300 avioparia eri puolilta Suomea. Yhteensä leiriläisiä on 1100. Aikuisten toiminnan aikana lapset ja nuoret viettävät omaa ohjelmallista leiriään, joka on vuosien aikana saavuttanut suuren suosion.