Kokkolan kaupunki

Rokkikoulun oppilaille mahdollisuus hakea vapautusta lukukausimaksusta

Jaa

Kokkolan Rokkikoulun oppilailla on nyt mahdollisuus hakea maksuvapautusta lukukausimaksusta. Vapautus lukukausimaksusta voidaan myöntää lukuvuosittain erillisen hakemuksen perusteella 10 %:lle oppilaista.

Maksuvapautusta voi hakea taloudellisin perustein. Perusteista riippuen voidaan myöntää myös puolivapaapaikka. Oppilaan aktiivisuus opinnoissa otetaan huomioon päätöstä tehtäessä.

Vapautusta voidaan hakea lukukausittain tai lukuvuodelle 2023-2024. Vapautus voidaan myöntää myös puolivapaana, jolloin peritään puolet lukukausimaksusta.

Hakemus liitteineen tulee toimittaa ohjeiden mukaan turvasähköpostina tai Rokkikoululle, Puutarhakatu 2, 67100 Kokkola viimeistään 29.9.2023 klo 16.00. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida. Muita vähennyksiä tai vapautusta maksuista ei Rokkikoulun oppilailla ole. Kaiku-korttia ei voi hyödyntää Rokkikoulun opinnoissa.

Lukuvuoden 2023-2024 hakukaavakkeita saa 12.9. alkaen nuorten toimintakeskus Vingen toimistosihteeriltä ja Rokkikoululta. Hakukaavakkeen voi tulosta täytettäväksi myös kaupungin verkkosivulta.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme