Älvsbytalo Oy

Älvsbytalo Oy keskittää tuotannon Ruotsin talotehtaille ja keskeyttää tilapäisesti Kauhajoen talotehtaan tuotannon 1.1.2024 alkaen

Jaa

Älvsbytalo kuuluu Älvsbyhus-konserniin, joka on ruotsalainen talovalmistaja. Konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Suomessa Älvsbytalo on toimittanut taloja 42 vuoden ajan.

Vuodenvaihteesta 1.1.2024 Suomessa asennettavat talot valmistetaan Älvsbyn talotehtaalla Pohjois-Ruotsissa. Kauhajoen tehdas valmistellaan uudelleen käynnistämistä varten odottamaan sitä, kun Pohjoismaiden talomarkkinat kääntyvät nousuun, sanoo Älvsbyhusin toimitusjohtaja Kent Johansson. Toiminta jatkuu Älvsbytalon nimissä kuten tähänkin asti. Muutos ei vaikuta Suomen myyntiorganisaatioon, rakentamiseen eikä huoltoon.

Suomen talomarkkinat ovat ennätyksellisen heikot. Yleisesti rakennusalan tilanne on haastava myös Ruotsissa ja Norjassa. Voidaksemme pitää tuotantotehokkuuden hyvällä tasolla ja säilyttää markkinoiden parhaat talohinnat asiakkaillemme, keskitämme tilapäisesti tuotannon kolmen sijasta kahdelle talotehtaalle, sanoo Kent Johansson.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

toimitusjohtaja Jan-Erik Rusk
Älvsbytalo Oy
puh. 020 793 9630
jan-erik.rusk@alvsbytalo.fi

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Älvsbytalo Oy

Talopakettien markkinat käyvät kuumana – Älvsbytalo ei ole lähtenyt hinnankorotuksiin mukaan13.9.2021 14:06:05 EEST | Tiedote

Rakennustutkimus RTS Oy:n mukaan talopakettimarkkina on kuumentunut jo liikaa. Talojen kysyntä on koronan myötä kasvanut reippaasti, ja samaan aikaan rakennusmateriaalit ovat kallistuneet rajusti. Tämä on aiheuttanut merkittäviä korotuksia talopakettien hintoihin. Älvsbytalon toimintamalli on alalla poikkeuksellinen, eikä se ole lähtenyt mukaan hinnankorotuksiin.

Älvsbytalo bygger 36 egnahemshus i centrum av Nokia16.11.2020 10:00:00 EET | Tiedote

Meddelande 16.11.2020. Älvsbytalo sänker tröskeln för köp av egnahemshus genom att bygga ett helt egnahemshusområde intill Nokia centrum. Totalt 36 hus från Älvsbytalo byggs på egna tomter endast ett stenkast från Nokias järnvägsstation. De första husen färdigställs hösten 2021 och de helt inflyttningsklara husen kommer till försäljning via fastighetsförmedlingsbyrån Tampereen Arvohuoneistot Oy.