SDP EDUSKUNTA

SDP:n eduskuntaryhmä esittää Kimmo Kiljusta ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajaksi

Jaa

Sosialidemokraattinen eduskuntaryhmä on kokouksessaan 14.9.2023 päättänyt esittää kansanedustaja Kimmo Kiljusta ulkoasiainvaliokunnan seuraavaksi puheenjohtajaksi.

Kuva: Jukka-Pekka Flander/SDP
Kuva: Jukka-Pekka Flander/SDP Jukka-Pekka Flander Vapaasti julkaistavissa, kuvaaja mainittava

Puheenjohtajana tällä hetkellä toimiva kansanedustaja Tytti Tuppurainen luopuu puheenjohtajan tehtävästä, sillä hänet valittiin eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi.

Kiljunen on toiminut ulkoasiainvaliokunnan varajäsenenä vuodesta 1995 ja jäsenenä vuodesta 1996.

Jatkossa sosialidemokraattista eduskuntaryhmää ulkoasiainvaliokunnassa edustavat Kimmo Kiljunen (pj), Antti Lindtman, Tytti Tuppurainen ja Johannes Koskinen. Varajäseninä toimivat Timo Harakka ja Ville Skinnari.

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP EDUSKUNTA

Suuren valiokunnan sd-jäsenet: Tekoälyn sääntelyn täytyy ennaltaehkäistä riskejä ja turvata perusoikeudet28.9.2023 17:51:30 EEST | Tiedote

Suuri valiokunta on saanut valmiiksi eduskunnan kannan EU-neuvotteluihin tekoälyn sääntelyä koskevaan asetusehdotukseen (Artificial Intelligence Act). Valmistelussa ovat olleet tiiviisti mukana suuren valiokunnan demariryhmän jäsenet: Elisa Gebhard, Maria Guzenina, Timo Harakka, Kimmo Kiljunen, Jani Kokko, Helena Marttila, Matias Mäkynen ja Ville Skinnari.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme