HOK-Elanto

​​Riistalle on kysyntää: HOK-Elannon ravintoloissa käynnistyvät ensimmäistä kertaa syksyiset Riistaviikot​

Jaa

Upeissa ruskan väreissä hehkuva syksy nostaa riistan päärooliin HOK-Elannon ravintoloiden maistuvissa uutuusmenuissa. Riista päätettiin ottaa syksyksi ravintoloiden ruokatarjonnan keskiöön, sillä suomalaiset söisivät riistaa mielellään, mutta sitä ei ole kovinkaan kätevästi saatavilla kotikokkien keittiöihin.

Riistamenun tarjontaa ravintola Kappelissa.
Riistamenun tarjontaa ravintola Kappelissa.

HOK-Elannon ravintoloissa käynnistyvät uutuutena syksyisten makujen Riistaviikot. Syksyyn sopivista ja maistuvan tuhdeista riista-annoksista pääsee nauttimaan ravintola Kappelissa, Casa Largossa, La Famiglioissa Helsingissä ja Flamingossa, Vltavassa, Jyvänen Martinlaaksossa, Jyvänen Myllypurossa sekä Salvessa 19.9.-12.11.2023. 

- Kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla ja pyrimme kehittämään ruokatarjontaamme ja teemaviikkojamme heidän toiveidensa, sekä satokauden ja sesonkien mukaan. Nyt onkin sopiva hetki tuoda herkullinen ja laadukas riista tarjolle syksyisten Riistaviikkojen muodossa. Peurasta, hirvestä, sorsasta ja muusta riistalihasta syntyy makuelämyksiä, joita kotona ei välttämättä tule kokkailtua, kertoo HOK-Elannon ruokakehityksestä osaltaan vastaava Head of Development & Design Anne-Maria Mikkonen

Riistaviikot sisältävät ruokasesongeille tuttuun tapaan ravintoloille räätälöidyn kausimenun. Syksyn uudessa sesongissa nousevat riistan rinnalle suomalaisille tutut satokauden raaka-aineet, eli sienet ja marjat suoraan metsistämme. 

- Riistaruoka sienineen ja marjoineen kuuluu syksyyn ja olemme innoissamme nyt alkavista uudenlaisista, ensimmäistä kertaa alkavista Riistaviikosta, Mikkonen iloitsee. 

Riistaviikot ovat käynnissä 19.9.-12.11.2023.

Tarkemmat menut sekä ravintoloiden tiedot löytyvät Raflaamosta:  

Riistaviikot 19.9.–12.11. Katso ravintolat ja menut! | Raflaamo.fi 

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

S-ryhmän suurin osuuskauppa HOK-Elanto on yli 660 000 asiakasomistajan oma osuuskauppa, jonka liikevaihto vuonna 2022 oli 2,4 miljardia euroa. HOK-Elannossa työskentelee yli 6 700 henkeä, ja osuuskaupan monipuolisia palveluita käyttää vuosittain yli 150 miljoonaa asiakasta Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Vantaalla.

Kun kaikki Alepat, S-marketit, Prismat, Food Market Herkut, ravintolat, ABC-asemat ja latauspisteet, Sokokset ja Sokos Emotion -myymälät, Hautaus- ja lakipalvelupisteet sekä Omistajapalvelupisteet lasketaan yhteen, toimipaikkoja HOK-Elannolla on yli 400.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

Suursuosion saavuttanutta Hyvikkiheviä pilotoidaan syyskuussa myös HOK-Elannon Prismoissa13.9.2023 10:11:00 EEST | Tiedote

HOK-Elannon Hyvikkihevi-konseptissa myydään syömäkelpoisia, mutta hehkeimmät hetkensä nähneitä hedelmiä ja vihanneksia alennettuun hintaan yksittäiskappaleina tai laatikoihin valmiiksi pakattuina setteinä. Konsepti on tullut tutuksi asiakkaille S-marketeissa sekä Alepoissa ja syyskuun lopussa käytäntöä pilotoidaan myös kolmessa HOK-Elannon Prismoista Helsingissä, Vantaalla ja Keravalla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme