Vaasan kaupunki - Vasa stad

Körriktningar ur bruk i korsningen mellan Sandögatan och Strandgatan

Dela

Från och med 19.9.2023 utförs det schaktning i korsningen mellan Sandögatan och Strandgatan. Körriktningar i korsningen måste stängas i takt med att arbetet framskrider. Arbetet hänger ihop med byggandet av cykelbanan på Sandögatan.

I första skedet stängs Strandgatan av för genomfart, likaså Sandögatan mot Skolhusgatan. I takt med att schaktningen framskrider öppnas gatorna för trafik i riktning med Strandgatan. Sandögatan är emellertid fortsatt stängd för genomfart. Fotgängartrafik tillåts alltid åtminstone på ena sidan av vägen.

Det görs eventuellt även sprängningar på platsen mellan kl. 7–18. Detta orsakar buller i närmiljön.

Trafikanterna ombeds fästa särskild uppmärksamhet vid trafikregleringen under byggtiden.

Av bilderna framgår vilka områden som stängs för genomfart.

Nyckelord

Kontakter

Miikka Markkanen, GRK Suomi Oy, 044 554 4407
Samuli Huusko, Vasa stad, 040 354 5778

Bilder

Länkar

I Vasa, Nordens energihuvudstad, är det lätt att vara lycklig.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

Sandös och Inre hamnens detaljplanearbete inleds: delta i planeringen!27.9.2023 10:48:46 EEST | Tiedote

Sandös och Inre hamnens detaljplanearbete påbörjas. Planens program för deltagande och bedömning är framlagt 27.9 – 11.10.2023. Med hjälp av programmet frågar man om åsikter angående detaljplanens målsättningar samt berättar närmare om hur planarbetet framskrider. Samtidigt är en nätenkät öppen, genom vilken man samlar in bakgrundsfakta till detaljplaneändringen och planering i anslutningen till den.

Matsvinn, loppmarknad och workshoppar för främjande av grön omställning: Program vid Vamia under hållbarhetsveckan!25.9.2023 15:11:32 EEST | Tiedote

Den nationella hållbarhetsveckan infaller 25-29.9. Under veckan minskar Vamias studerande på matsvinnet, ordnar bytesloppis och gör goda gärningar. De studerande har också en fantastisk möjlighet att delta i seminarier, workshoppar och gästbesök som ordnas av Green Skills Vaasa i anknytning till grön omställning, teknologi och företagande.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum