Business Finland

HU: Ukrainan jälleenrakennuksen sekä puolustussektorin ja NATO-jäsenyyden mahdollisuudet yrityksille (muistutuskutsu)

Jaa

Aika: ti 3.10. klo 10.00-11.00

Paikka: Teams

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaisimmat uutiset Ukrainan jälleenrakennukseen liittyen; millaista apua tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa. Tilaisuudessa saat mm. tuoreen markkinatutkimuksen Ukrainan infrahankkeista ja rakennetun ympäristön sektorista. Asiantuntijamme tiivistää tilaisuudessa julkaistavan raportin sisällön ja analysoi sen merkitystä suomalaisille yrityksille.

Toinen aiheemme käsittelee puolustussektoria ja Suomen NATO-jäsenyyttä; millaisia mahdollisuuksia NATO tuo suomalaisyrityksille niin innovaatioiden, hankintojen kuin vienninkin saralla? Tilaisuudessa kuulet ajankohtaiset uutiset Suomen ja suomalaisyritysten osallistumisesta NATON DIANA-kiihdyttämöihin.

Tilaisuuden ohjelma:

  • Ukrainan jälleenrakennus // johtaja Reijo Kangas
  • Puolustussektori ja NATO-jäsenyys // erityisasiantuntija Paavo Heiskanen
  • Keskustelu ja kysymyksiä

Ilmoittautuminen tilaisuuteen viimeistään 2.10. kello 15.00 sähköpostitse (tomi.korhonen@businessfinland.fi)

Ilmoittautuneille lähetetään linkki tilaisuuteen ja osallistuneet saavat myös tilaisuudessa jaettavan materiaalin. Puhujia on myös mahdollista haastatella.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Yhteyshenkilöt

Business Finland on suomalainen julkinen toimija, joka tarjoaa innovaatiorahoitusta ja kansainvälistymispalveluita, edistää matkailua ja investointeja sekä osaajien houkuttelua Suomeen. Organisaatiossa työskentelee 760 asiantuntijaa 37 toimipisteessä maailmalla ja 16 toimipaikassa Suomessa. Business Finland on osa Team Finland -verkostoa. www.businessfinland.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Finland

Uraa uurtavat ilmastoratkaisut keskiössä Suomen COP28-paviljongin avauksessa4.12.2023 08:35:36 EET | Tiedote

Suomi avasi ensimmäisen maapaviljonkinsa YK:n ilmastokokous COP28:ssa Dubaissa 1.12.2023. Pääministeri Petteri Orpo toivotti paviljongin kumppaniyritykset, Suomen ilmastoneuvottelijat ja kansainvälisen yleisön tervetulleiksi paviljonkiin. Paviljonki esittelee kahden viikon ajan suomalaisten yritysten panosta ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun ja kutsuu kansainvälisiä vieraita lavalleen keskustelemaan keskeisistä ilmastoratkaisuista, kuten hiilen hinnoittelusta, sääntelyn roolista sekä tarvittavista teknologiaratkaisuista.

Ensimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteen1.12.2023 13:08:29 EET | Tiedote

Business Finlandin, VTT:n, Oulun yliopiston ja yli 400 muun toimijan lanseeraaman metaversumi-aloitteen, Metaverse Initiative by Finnish Ecosystem, tavoitteena on tehdä Suomesta digitaalisten kokemusten tulevaisuuden suunnannäyttäjä, ja samalla keskittyä metaversumin eettiseen ja vastuulliseen kehittämiseen. Erityinen fokus on yksityisyydessä, käyttäjäturvallisuudessa ja yhteiskunnallisissa vaikutuksissa.

Tasavallan presidentti palkitsi maatalouskoneista tunnetun AGCO-konsernin pitkäaikaisena investoijana24.11.2023 12:42:35 EET | Tiedote

Yhdysvaltalainen AGCO-konserni palkittiin tänään ulkomaisena yrityksenä tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnolla pitkäaikainen kansainvälinen investoija -palkintokategoriassa. AGCO on kansainvälinen edelläkävijä maatalouskoneiden ja täsmäviljelyratkaisujen kehittämisessä, valmistuksessa sekä jakelussa. Konserniin kuuluva traktorivalmistaja Valtra työllistää Suolahdessa noin 1 100 henkeä ja AGCO Power Nokialla 950 henkeä. Valtran voimansiirtotehtaan laajennus tuo lähivuosina 200 työpaikkaa lisää.

Suomalaisilla työnantajilla merkittävä rooli maahanmuuton onnistumisessa17.11.2023 07:55:00 EET | Tiedote

Suomalaiset työnantajat ovat avainasemassa kansainvälisen rekrytoinnin ja monikulttuurisen johtamisen onnistumisessa Suomen työmarkkinoilla, käy ilmi tuoreesta "Työnantajien kansainvälisen rekrytoinnin ja monikulttuurisen johtamisen kyvykkyys -kyselystä". Työnantajien kyvykkyydellä rekrytoinnissa ja työyhteisöjen johtamisessa on keskeinen rooli maahanmuuton onnistumisessa ja sen vaikutuksissa suomalaiseen yhteiskuntaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme