Helsingin seudun kauppakamari

Kutsu: Mihin vuokrausliiketoiminnan trendit ovat menossa ja mitä muutos tarkoittaa arvonlisäverotuksessa?

Jaa

Kiinteistöliiketoiminta on laaja kokonaisuus, joka kattaa mm. kiinteistökehityksen, rakennuttamisen, kiinteistösijoittamisen, kiinteistökaupan, vuokrauksen ja kiinteistöhallinnon. Näin ollen myös siihen liittyvät arvonlisäverokysymykset ovat moninaisia. Uusien liiketoimintamallien myötä syntyy myös tarvetta uusille arvonlisäverotulkinnoille. 

Asianajajat, veroasiantuntijat Piia Ahonen ja Marika Sorsa käsittelevät uutuuskirjassaan muun muassa rakentamisen, kiinteistön myynnin, vuokrauksen ja tilojen muun käyttötarkoituksen arvonlisäverotusta koskevia sääntöjä sekä erityiskysymyksiä, kuten rakentamisen eri toimintamalleja, elinkaarihankkeita, pysäköintiä ja yhteistilojen (co-working-tilojen) vuokrausta.

Tule kuulemaan striimattuun Kiinteistöliiketoiminnan arvonlisäverotus -kirjan julkistamistilaisuuteen perjantaina 6.10. klo 14, kun kirjailijat keskustelevat vuokrausliiketoiminnan trendeistä ja mitä muutos tarkoittaa arvonlisäverotuksessa!

Julkistamistilaisuus pe 6.10.2023 klo 14.00–14.45

Tervetuloa mukaan striimattuun Kiinteistöliiketoiminnan arvonlisäverotus -kirjan julkistamistilaisuuteen, joka järjestetään pe 6.10.2023 klo 14.00–14.45. Voit ilmoittautua mukaan KauppakamariKaupasta alla olevasta linkistä

Ilmoittaudu julkistamistilaisuuteen tästä

Lisätietoa kirjasta

Arvostelukappaleet: markkinointi@helsinki.chamber.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsingin seudun kauppakamari

Helsingin seudun kauppakamari vauhdittaa yritysten ja Helsingin seudun menestystä. Me kauppakamarissa haluamme, että yritykset menestyvät Helsingin seudulla. Kokoamme alueemme yritykset verkostoksi ja vahvistamme yritysten ja niiden henkilöstön osaamista. Seuraamme yhteiskunnan kehitystä yritysten puolesta ja vaikutamme päätöksentekoon luotettavan tutkitun tiedon avulla. Turvaamme Helsingin seudun kasvua aktiivisella vaikuttamistyöllä, kehittämällä alueen kuntien, julkisen sektorin ja elinkeinoelämän yhteistyötä.

Kauppakamari on Pohjoismaiden suurin vapaaehtoiseen jäsenyyteen perustuva kauppakamari. Meillä on yli 7 000 yritys- ja organisaatiojäsentä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Heini Larros Helsingin seudun kauppakamarin viestintäjohtajaksi1.11.2023 09:03:00 EET | Tiedote

Heini Larros (VTM, OTK) aloittaa 1.11. Helsingin seudun kauppakamarin viestintäjohtajana, viestintätiimin vetäjänä ja johtoryhmän jäsenenä. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn viestintäpäällikkönä ja City-lehden päätoimittajana. ”Helsingin seudun kauppakamari on arvostettu elinkeinoelämän vaikuttaja metropolialueella. On ilo päästä edistämään Helsingin seudun vetovoimaa sekä alueen yritysten ja ihmisten menestystä”, Heini Larros sanoo. ”Viestintä on olennaisessa roolissa työmme näkyväksi tekemisessä. Olemme hyvin tyytyväisiä saadessamme Heini Larroksen osaavan viestintätiimimme vetäjäksi”, sanoo Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtaja Pia Pakarinen.

KUTSU: Tiesitkö, että älykäs ajattelu on opittavissa, ja ajatteluaan kehittävät esihenkilöt menestyvät paremmin kuin toiset?27.10.2023 11:35:42 EEST | Kutsu

Tule kuulemaan, kun tietokirjailija, filosofian tohtori ja johtamisen psykologian asiantuntija Timo Kultanen kertoo, miten jokainen meistä voi kehittää älykkyyttään omaksi ja muiden hyödyksi. Kohti moniälykästä johtamista -kirja selventää sitä, kuinka jokaisella meistä, myös esihenkilöillä, on virheellisiä uskomuksia, jotka vaikuttavat toimintaamme. Virhekäsitykset johdattavat harhapoluille, jos esihenkilö ei ole oppinut kyseenalaistamaan aika ajoin omaa ajatteluaan. Stressi vaikuttaa suoraan esihenkilön suorituskykyyn – ja tekee hänen elämästään kurjaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme