Veikkaus Oy

Loton potti nousee kolmeen miljoonaan euroon - Neljä kappaletta 69 000 euron voittoja

Jaa

Loton kierroksen 46/2023 arvonnassa ei löytynyt täysosumia, joten pelin potti kohoaa ensi viikolla kolmeen miljoonaan euroon.

Loton lauantain arvonnan oikea rivi on 11, 15, 16, 21, 29, 31 ja 33. Lisänumero 13. Plusnumero 24.

Täysosumia ei löytynyt, joten ensi viikolla Loton potti kohoaa kolmeen miljoonaan euroon.

Lauantai-illan arvonnassa löytyi neljä kappaletta 6+1 -tuloksia, joilla voitti 69 832 euroa. Voitot osuivat Pyhäjärven Pyhäsalmen S-marketin asiakkaalle, nettipelaajalle Turkuun, nettipelaajalle Helsinkiin ja nettipelaajalle Espooseen.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 9 5 5 4 3 7 3. Täysosumia ei löytynyt. Jokerista löytyi neljä kappaletta kuusi oikein -tuloksia. Kolme niistä oli pelattu tuplattuna ja niillä voitoiksi tuli 40 000 euroa. Lisäksi jakoon meni yksi 20 000 euron Jokeri-voitto.

Lauantain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Las Palmas 12. Lomatonneja voitettiin yhdeksän kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Vikingloton potissa 25 miljoonaa euroa – Toisen voittoluokankin potissa noin 2,4 miljoonaa27.11.2023 10:15:14 EET | Tiedote

Vikingloton potti on kohonnut maksimiinsa 25 miljoonaa euroa. Kierroksilla, joilla päävoiton laskennallinen jakosumma ylittää maksimipotin, siirtyy maksimin ylittävä osuus pelin toisen voittoluokan pottiin. Toisen voittoluokan potti on tällä viikolla jo noin 2,4 miljoonaa euroa. Viime keskiviikkona suomalainen nettipelaaja voitti 1,6 miljoonaa euroa toisen voittoluokan osumalla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme