Solnet Green Energy Oy

Solnet Group nimittää Simo Hakkaraisen Utility-Scale PV -yksikön johtajaksi vauhdittaakseen aurinkopuistoliiketoimintaansa

Jaa

Solnet Group on aloittanut viime vuonna investoimaan suurten aurinkopuistojen kehittämiseen sekä rakentamiseen.

Solnet Group on nyt perustanut uuden Utility-Scale PV-yksikön laajentaakseen toimintaansa enemmän isojen aurinkoprojektien pariin. Johtamaan tätä uutta liiketoimintayksikköä yritys on nyt nimittänyt Simo Hakkaraisen Utility-Scale PV:n johtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi. Utility-Scale PV yksikön johtajan tehtävänä on johtaa suurten aurinkovoimaloiden maa-asennusten suunnittelua ja toteuttamista ensin Suomessa, mutta pian myös muilla markkina-alueilla Euroopassa.

Simo Hakkaraisella on vahva tausta kansainvälisellä rakennussektorilla ja projektinhallinnassa. Hänellä on pitkä kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja myynnistä yli 30 maassa. Hän siirtyy Solnet Groupiin Peikko Groupista, kansainvälisestä kasvuyrityksestä, jossa hän on työskennellyt mm. liiketoimintajohtajana lähes kymmenen vuoden ajan.

”Olemme iloisia, että saamme Simo Hakkaraisen täydentämään tiimiämme. Hän tulee työskentelemään tiiviisti kehitystiimimme kanssa sekä johtamaan suurten aurinkoprojektien kehittämistä ja toteutusta yhdessä kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa. Hänellä on tärkeä rooli Solnetin asemoimisessa luotetuksi EPC-palveluntarjoajaksi utility-scale-projekteissa ensin Suomessa ja pian myös muilla markkinoilla”, sanoo Kaj Kangasmäki, toimitusjohtaja, Solnet Group.

Simo Hakkarainen aloittaa uudessa tehtävässään 15. maaliskuuta 2024.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Solnet Group

Vuonna 2014 perustettu Solnet Group on nopeasti kasvava aurinkoenergiayritys, jolla on toimistot Alankomaissa, Saksassa ja Suomessa. Vuonna 2020 yritys listattiin 59. nopeimmin kasvavana yrityksenä Euroopassa Financial Timesin FT1000-listalla ja sijoittui kolmanneksi energiasektorilla. Jo vuonna 2016 Solnet Group sai WWF:n myöntämän Climate Solver -palkinnon. Solnet Group tarjoaa kattavia ja laadukkaita palveluja konsultoinnista ja suunnittelusta asennukseen ympäri Eurooppaa. Helpottaaksemme asiakkaidemme projektia tarjoamme myös palveluja hankkeen rahoitukseen sekä aurinkopaneelien huoltoon ja korjaukseen. Solnetin asiakkaisiin kuuluvat suuret sijoitusrahastot, kauppakeskukset, kaupat sekä varasto- ja logistiikka-alan yritykset. Lisätietoja saat osoitteesta www.solnet.group.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Solnet Green Energy Oy

Ensimmäisenä maailmassa: suomalainen Solnet Group tarjoaa aurinkovoimaloiden virtuaalivoimalaitospalvelun yrityksille edistämään sähköverkon toimivuutta22.5.2024 07:30:00 EEST | Tiedote

Solnet Group julkaisee ensimmäisenä reservimarkkinoille aurinkovoimaloiden virtuaalivoimalaitospalvelun yrityksille. Solnet Managerin avulla kaikki voittavat; sähköverkon käyttö tasapainottuu ja asiakas saa lisätuloja osallistumalla sähköverkon ylläpitoon. Solnet Manager on merkittävä askel kohti kestävämpää ja älykkäämpää sähköverkkoa, joka hyödyttää sekä yrityksiä että yhteiskuntaa kokonaisuutena.

Solnetin aurinkosähkön avulla SSAB Italian tehtaan tuotanto on nyt fossiilivapaata7.2.2024 10:00:00 EET | Tiedote

Solnet Group, suomalainen Euroopan laajuisesti toimiva aurinkoenergiayritys, on juuri saanut valmiiksi kattavan aurinkovoimalaprojektin SSAB Italialle, SSAB Swedish Steel Spa:lle. Tämä projekti on ensimmäinen, jossa aurinkopaneelit yhdistetään SSAB:n fossiilivapaaseen teräsrakenteeseen ja kestävään GreenCoat®-väripinnoitettuun teräkseen, jota valmistaa SSAB-konserniin kuuluva Ruukki Construction. GreenCoat®-tuoteperhe on SSAB:n patentoima ja sen tuotteet sisältävät ruotsalaista rypsiöljyä, jonka ansiosta ratkaisu minimoi tuotteen ympäristövaikutukset.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye