Viestintätoimisto Manifesto Oy

Autoglymin uusi väriä vaihtava vanteenpuhdistusaine poistaa lian, jarrupölyn ja rautahiukkaset hellävaraisesti mutta tehokkaasti

Jaa
 • Uudessa Advanced All Wheel Cleaner -vanteenpuhdistusaineessa on vaahtoava koostumus, joka tarttuu vanteeseen lisäten kosketusaikaa, jolloin lika ja muut epäpuhtaudet irtoavat tehokkaasti.
 • Puhdistusaineen aktiiviset ainesosat reagoivat vanteisiin tarttuneen lian kanssa värjäten epäpuhtaudet syvänpunaiseksi ja irrottaen ne vanteen pinnasta huuhdellessa. 
 • Puhdistaa ilman hankausta; turvallista käyttää säännöllisesti kaikilla lakatuilla pinnoilla.
 • Saatavilla 1 litran ja 2,5 litran pakkauksissa. Kokeile myös Autoglymin uutta Easy Sprayer -puhdistuspistoolia entistä nopeampaan ja helpompaan puhdistukseen.
Autoglym Advanced All Wheel Cleaner 1-litrainen suihkepullo sopii käytettäväksi pienemmille pinnoille
Autoglym Advanced All Wheel Cleaner 1-litrainen suihkepullo sopii käytettäväksi pienemmille pinnoille

Iso-Britannian suurin autonhoitotuotebrändi Autoglym, on tuonut nyt Suomen markkinoille täysin uuden Advanced All Wheel Cleaner -vanteenpuhdistusaineen. Kyseessä on väriä vaihtava puhdistusaine, joka käyttää tehokkaita, pH-neutraaleja aktiivisia ainesosia poistaakseen lakatuista vanteista hellävaraisesti, mutta tehokkaasti pinttyneenkin lian, rautapitoisen jarrupölyn sekä muut epäpuhtaudet.

Verrattuna monien muiden tunnettujen brändien niin kutsuttuihin bleedaaviin raudanpoistotuotteisiin, Autoglymin uusi vaahtoava koostumus tarttuu tehokkaammin vanteen pintaan lisäten kosketusaikaa ja taaten näin tehokkaan puhdistuksen. Pesuaine vähentää samalla tarvetta puhdistusvälineiden käytölle. 

Advanced All Wheel Cleaner sisältää aktiivisia ainesosia, jotka värjäävät vanteen syvänpunaiseksi reagoidessaan metallihiukkasten kanssa. Vaahto irrottaa epäpuhtaudet vanteen pinnalta, jolloin lika on helppo huuhdella pois. Nopeampi värinmuutos nopeuttaa ja tehostaa auton pesua. PH-tasapainotettu tuote sopii säännölliseen käyttöön lakatuille, maalatuille, timanttileikatuille, anodisoiduille ja muovisille pinnoille. 

Autoglymin uusi tuote on kehitetty helpottamaan renkaanpuhdistusta erinomaisesta puhdistustulokset tinkimättä.

Käytä Advanced All Wheel Cleaner -puhdistusainetta yksinkertaisesti suihkuttamalla kuivalle vanteelle, antamalla aineen vaikuttaa 2–4 minuuttia ja huuhtelemalla aine pois. Erityisen likaiset renkaat saattavat vaatia hellävaraista pesua pyöröharjalla tai sienellä.

Uutta Advanced All Wheel Cleaner -puhdistusainetta on saatavana kahdessa koossa. 1-litrainen suihkepullo sopii käytettäväksi pienemmissä määrissä, kun taas 2,5 litran kierrekorkkipullo voidaan yhdistää Autoglymin Easy Sprayer -puhdistuspistooliin, joka on uudelleentäytettävä, suurikokoinen painesumutin entistä nopeampaan ja kokonaisvaltaisempaan puhdistukseen.

Easy Sprayer -puhdistuspistoolin mukana toimitetaan valikoima erilaisia suuttimia, joiden avulla eri tuotteita voidaan levittää tarpeen mukaan ajoneuvojen ulkopinnoille. Laadukas pistooli kestää säännöllistä käyttöä sekä kosketusta Autoglym-kemikaalien kanssa, ja se on ihanteellinen apuväline lukuisiin autonpesukertoihin.

Täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi Advanced All Wheel Cleaner -puhdistusainetta voidaan käyttää yhdessä Autoglymin Ceramic Wash & Protectin kanssa, joka on täysin uusi kolmivaikutteinen keraaminen autoshampoo, joka syväpuhdistaa, luo tasaisen kiillon ja antaa kestävän, vettä hylkivän suojakerroksen.

KÄYTTÖOHJEET 

 1. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä kuivalle renkaalle.
 2. Varmista, että renkaat ovat viileät, sillä kuumalla pinnalla aine voi aiheuttaa vaurioita.
 3. Levitä runsas määrä puhdistusainetta alhaalta ylöspäin yksi rengas kerrallaan niin, että vanteen pinta peittyy kokonaan.
 4. Anna tuotteen vaikuttaa 2–4 minuuttia. Älä anna tuotteen kuivua pinnalle.
 5. Erittäin likaiset tai hoitamattomat vanteet saattavat vaatia enemmän käsittelyä; käytä sopivaa vanneharjaa tai pesusientä puhdistusaineen levittämiseen.
 6. Huuhtele pois painepesurilla.
 7. Varmista, että huuhtelet myös pesupaikan huolellisesti pesun jälkeen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Iiris Maijo
Viestintätoimisto Manifesto
Puh. +358 40 034 5877
iiris.maijo@manifesto.fi

Kuvat

Autoglym Advanced All Wheel Cleaner 1-litrainen suihkepullo sopii käytettäväksi pienemmille pinnoille
Autoglym Advanced All Wheel Cleaner 1-litrainen suihkepullo sopii käytettäväksi pienemmille pinnoille
Lataa
Lataa

Linkit

Autoglym

Vuonna 1965 perustettu Autoglym on Iso-Britannian suurin autonhoitotuotteiden valmistaja. Kaikki yhtiön kemialliset tuotteet kehitetään, testataan ja valmistetaan sen huipputason tutkimus-, kehitys- ja tuotantolaitoksissa Iso-Britannian Pohjois-Hertfordshiressä. Autoglymin missiona on luoda maailman parhaita autonhoitotuotteita, ja sen tuotteita myydään nykyään yli 45 maassa. Uusin, palkittu tuotesarja sisältää yli 60 tuotetta, jotka kattavat kaikki autonhoitoprosessin osa-alueet. Tuotteet on suunniteltu niin satunnaisia käyttäjiä kuin vannoutuneita autonhoidon harrastajia ajatellen – jokainen Autoglym-tuote on vaivaton ja miellyttävä käyttää ja niiden avulla kuluttaja saa laadukkaan lopputuloksen.

Kuluttajille suunnattujen tuotteiden lisäksi Autoglymilla on oma Professional-tuotesarja, joka on kehitetty erityisesti autonpesuyrityksille ja niille, jotka puhdistavat kooltaan suurempia, julkisessa käytössä olevia kulkuneuvoja, kuten busseja ja junia. Professional-tuotesarjaan kuuluu myös erittäin menestyksekäs LifeShine-maalinsuojasarja, jota myyvät itsenäiset ajoneuvojen jälleenmyyjät kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja jolla on elinikäinen takuu.

Lue lisää: www.autoglym.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viestintätoimisto Manifesto Oy

Turkin rannikot kutsuvat huimiin ulkoilma-aktiviteetteihin24.6.2024 08:30:00 EEST | Tiedote

Turkin Välimeren ja Egeanmeren rannat houkuttelevat matkailijoita rentoutumaan koskemattomilla Sinisen lipun rannoilla, tutkimaan muinaisia kaupunkeja ja nauttimaan ainutlaatuisen keittiön mauista kaikkina vuodenaikoina. Lisäksi Turkin Riviera ja Egeanmeren alueet tarjoavat houkuttelevia harrastusmahdollisuuksia myös uskallusta vaativista aktiviteeteista nauttiville. Nämä kohteet tarjoavat muun muassa erilaisia ulkoilmalajeja – mukaan lukien adrenaliinin huuruisia aktiviteetteja taivaalla sekä merellä. Vierailijat pääsevät osallistumaan jännittäviin ulkoilmaseikkailuihin joka käänteessä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye