Viisas Elämä Oy

Lightfulness – Uusi näkökulma elämän haasteiden kohtaamiseen ja henkiseen kasvuun

Jaa

Lightfulness – Tiedoisuuden valonpolku (Viisas Elämä, 2024) on Leena Maria Markkasen ja Emmi-Sofia Markkasen uutuuskirja, joka opastaa lukijan henkisen kasvun polulle ja auttaa ymmärtämään elämän syvemmän tarkoituksen. Teos perustuu edesmenneen Leena Maria Markkasen kehittämään valmennusmenetelmään, joka on auttanut tuhansia ihmisiä kasvamaan henkisesti ja rakentamaan lämminhenkistä palvelukulttuuria. 

Kansi: Jaana Racero. Kirjailijoiden kuvat: Susan Tuulosniemi ja Julia Alakulju.
Kansi: Jaana Racero. Kirjailijoiden kuvat: Susan Tuulosniemi ja Julia Alakulju.

Lightfulness – Tietoisuuden valonpolku kuvaa seitsemänvaiheisen henkisen kasvun prosessin, joka alkaa havahtumisesta ja päättyy vapautumiseen. Menetelmä tarjoaa työkaluja, joita jokainen voi käyttää omassa elämässään ja päästä kohti todellista tarkoitustaan ja sisäistä viisauttaan.

Teos on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa ymmärtää paremmin omaa elämäänsä ja etsii keinoja muuttaa sitä paremmaksi. Se avaa uusia näkokulmia kohdata elämän kipukohtia - kuten suorittamista, kilpailua, katkeruutta, vihaa ja häpeää - rohkeasti ja peloitta. Kirjan avulla lukija oppii pääsemään irti negatiivisuudesta, rakentamaan luottamusta ja saavuttamaan pysyvämmän mielenrauhan.

Lightfulness – Tietoisuuden valopolku on Leena Maria Markkasen (1957-2020) henkinen perintö, johon hän kokosi syvällisiä havaintojaan elämästä sekä metodista, jota hän opetti koulutuksissaan ja luennoillaan. Leena Marian menehtymisen myötä hänen tyttärensä Emmi Sofia koki tehtäväkseen saattaa kirja valmiiksi.

Leena Maria Markkanen oli sosiaalipsykologi, henkisen hyvinvoinnin ohjaaja, luennoitsija ja kirjailija. Hänen kehittämänsä Lightfulness Coaching® -valmennuskonseptin mukaisesti on koulutettu jo vuosia henkisen hyvinvoinnin ohjaajia sekä valmennettu työyhteisöjä työniloon ja hyvinvointiin.

Emmi-Sofia Markkanen on tv-ohjaaja, käsikirjoittaja, henkisen hyvinvoinnin ohjaaja ja Lightfulness-konseptin kehittäjä.

Lightfulness – Tiedoisuuden valonpolku ilmestyy kirjakauppoihin viikolla 25.

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 30 vuoden kokemus kotimaisen ja ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Julkaisemme huippuasiantuntijoiden kirjoittamia innostavia ja koskettavia teoksia elämän eri osa-alueilta. Viisas Elämä on Suomen johtavin kustantamo hyvinvoinnin ja elämäntaidon kategoriassa. Teoksemme tarjoavat oivalluksia merkitykselliseen elämään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansi: Jaana Racero
Kansi: Jaana Racero
Lataa
Kuva: Susan Tuulosniemi
Kuva: Susan Tuulosniemi
Lataa
Kuva: Julia Alakulju
Kuva: Julia Alakulju
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Viisas Elämä -kustantamon syksyn 2024 uutuuskirjat on julkaistu15.5.2024 08:47:00 EEST | Tiedote

Syksyn uutuuksissa tutustutaan muun muassa Manuela Boscon taiteeseen ja luontosuhteeseen Noora Mustajoen kirjoittamassa teoksessa Manuela Bosco: Yhteys luontoomme, etsitään Ratkaisuja koulutyön haasteisiin psykiatrian erikoislääkäri Ben Furmanin johdolla, järjestellään tunteita ja tavaroita ammattijärjestäjä Laura Holmströmin kanssa kirjassa Järjestä elämäsi ja perehdytään moninkertaisen maailmanmestari Hanna Skyttän ajatusmaailmaan kirjassa Maailmanmestarin mindset. Käännösuutuuksissa Oprah Winfrey sekä aivo- ja traumatutkija Bruce D. Perry tarjoavat uudenlaisen väylän traumoista selviämiseen ja oman käyttäytymisen ymmärtämiseen bestseller-kirjassa Mitä sinulle tapahtui?

Vallankumouksellista tietoa vaihdevuosista – Naisen aivot muuttuvat keski-iässä yhä vahvemmiksi20.3.2024 08:55:00 EET | Tiedote

Tiede osoittaa, että vaihdevuodet voivat olla naisen aivoille hyvinvointia edistävä vaihe. Kalifornian yliopiston neuropsykiatri Louann Brizendine kertoo uudessa teoksessaan Vaihdevuosien vallankumous – Aivojen hyvinvointi keski-iässä vaihdevuosien tuovan voimaa, iloa ja selkeyttä naisen elämään. Kirja tarjoaa tieteeseen pohjautuvia keinoja huolehtia aivojen hyvinvoinnista koko loppuelämän ajan.

Keski-ikä on otollinen aika kasvulle – omien vahvuuksien löytäminen luo iloa ja tasapainoa18.3.2024 08:55:00 EET | Tiedote

Marjo Rantanen kertoo uutuusteoksessaan Ansaitset parempaa – Näin löydät ilon, tasapainon ja sisäiset aarteesi (Viisas Elämä, 2024), miten voimme päästä eroon stressaavista tekijöistä elämässämme ja täydentää voimavarojamme entisestään iästä riippumatta. Teoksen lähtökohta on oppia tunnistamaan omia vahvuuksia, luontaisia taipumuksia ja kehittämiskohteita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye