Nrep Oy

Elisa Tuomi siirtyy johtamaan Nrepin Living-liiketoimintaa

Jaa

Elisa Tuomi on nimitetty johtamaan Living-toimintoja kaikissa Nrepin toimintamaissa 8.5.2024 alkaen.

Elisa Tuomi, Living-liiketoiminnan johtaja
Elisa Tuomi, Living-liiketoiminnan johtaja

Urbaanin elämisen ja kestävän kehityksen ratkaisujen edelläkävijä Nrep on nimittänyt Elisa Tuomen johtamaan yrityksen Living-liiketoimintaa, jatkossa Tuomi on osa Nrepin laajennettua johtoryhmää.

Tuomi on työskennellyt Nrepillä elokuusta 2018 lähtien, ja on tähän mennessä edistänyt menestyksekkäästi sijoituksia ja markkinastrategiaa niin Suomessa, Puolassa kuin muillakin Nrepin markkina-alueilla. Hän on ollut tärkeässä roolissa mahdollistamassa Nrepin kasvua uusille markkinoille Pohjoismaiden ulkopuolelle.

“Nrep Living on yksi Nrepin kivijaloista ja pääsegmenteistä, ja olemme innoissamme saadessamme Elisan johtamaan tätä liiketoimintaa. Hänellä on vahva sijoitustausta ja tuntee markkinat Suomen ulkopuolella. Olen luottavainen, että Elisa tulee edistämään onnistuneesti missiotamme vastata kaupunkien haasteisiin sekä luoda kestäviä ja elinvoimaisia yhteisöjä”, sanoo Nrepin sijoitusjohtaja ja osakas Jani Nokkanen.

Uudessa tehtävässään Tuomi tulee edistämään Living-liiketoiminnan strategisia tavoitteita ja vastaamaan toimialan yli 8 miljardin euron portfoliosta, johon sisältyy kohteita Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Saksasta ja Puolasta.

“Erilaiset markkinat ovat tällä hetkellä hyvin erilaisissa tilanteissa, mutta tavoitteenamme on suoriutua markkinaa paremmin haastavassa tilanteessa kasvattaen samalla portfoliotamme. Haluamme luoda parempia asumisen ratkaisuja, kehittää kaupunkeja kestävämmiksi sekä tehdä laadukasta suunnittelua, ja toivomme, että se myös näkyy”, Tuomi kertoo.

Ennen työtään Nrepillä Tuomi toimi konsulttina Boston Consulting Groupilla (BCG). Hän on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Nrep on kiinteistösijoittaja, joka ajaa positiivista muutosta ihmisille ja planeetalle.

Nrep on Pohjoismaiden johtava kiinteistökehittäjä ja -sijoittaja, joka haluaa edistää koko kiinteistöalan muutosta kohti hiilineutraaliutta Yhtiö hallinnoi noin 19 miljardin euron kiinteistövarallisuutta Tanskassa, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa sekä työllistää yli 500 asiantuntijaa, joista yli 100 on Suomessa. Nrep tunnetaan aktiivisena kiinteistöjen kehittäjänä asiakaskeskeisyydestään sekä ratkaisuistaan kestävän kehityksen ja teknologian saralla. www.nrep.fi  Nrep on osa Urban Partnersia https://urban.partners/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nrep Oy

Nrepin yli 100 miljoonan euron kortteli Espoon Niittykummussa on valmistunut – Merkittävä askel kohti kestävämpää ja toimivampaa kaupunkiasumista3.7.2024 08:15:00 EEST | Tiedote

Pohjoismaiden johtava kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö Nrep on viimeistellyt merkittävän rakennusprojektinsa Espoon Niittykummussa. Lähes 550 asunnon Riihitonttu-korttelikokonaisuus edustaa Nrepin sitoutumista laadukkaaseen asumiseen sekä kestävään rakentamiseen ja vastaa kasvavan kaupunginosan tarpeisiin.

Noli Studios palvelee nyt koko pääkaupunkiseudulla – Nrep avasi Noli Otaniemen1.2.2024 14:00:00 EET | Tiedote

Pohjoismainen kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö Nrep avaa uusimman joustavia majoitusratkaisuja tarjoavan Noli Studios -kohteensa Espoon Otaniemessä 1. helmikuuta. Noli Otaniemi on Espoon ensimmäinen Noli Studios -hotelli ja se on valmistuessaan suurempi kuin olemassa olevat Nolit Helsingissä ja Vantaalla. Noli Otaniemessä on kaiken kaikkiaan 15 kerrosta ja 406 eri kokoista studiota. Noli Otaniemi vahvistaa Nolin tavoitetta olla serviced living -palveluiden markkinajohtaja. Konseptissa yhdistyvät kodin mukavuus, hotellitason palvelut ja yhteisöllisyys. Noli Otaniemessä on muun muassa saunaosasto, kuntosali, yhteiskeittiö sekä yhteistä oleskelu- ja työskentelytilaa. Lisäksi katutasoon avataan aamiaista ja lounasta tarjoileva kahvila, joka on avoin muillekin kuin Nolin vieraille. Samalla tontilla toimii jo päivittäistavarakauppa. Noli Otaniemi palvelee kaikkia pääkaupunkiseudulla joustavaa majoitusta tarvitsevia, mutta erityisesti sen kohderyhmänä ovat Otaniemen ja Keilaniemen alueilla

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye