Helsingin tapahtumasäätiö

Akkreditointi The Tall Ships Races Helsinki 2024 -tapahtumaan 4.-7.7.2024

Jaa

Media-akkreditointi The Tall Ships Races Helsinki 2024 -tapahtumaan on avattu. Tapahtuma-alueena toimii kaupungin keskustassa Eteläsataman, Kauppatorin, Katajanokan, Kanavarannan ja Pohjoisrannan alueet. Akkreditointi tulee tehdä 18.6.2024 mennessä. 

Myös suomalainen Svanhild osallistuu The Tall Ships Races -kilpailuun
Myös suomalainen purjelaiva Svanhild osallistuu The Tall Ships Races -kilpailuun Sail Training International

The Tall Ships Races Helsinki 2024 on suurten purjelaivojen kilpailu, joka kisataan Itämerellä joka neljäs vuosi. Helsinki on isännöinyt tapahtumaa edellisen kerran vuonna 2013. Tänä vuonna Helsinkiin saapuu 52 alusta. Kaukaisimmat purjelaivat saapuvat Brasiliasta ja Ecuadorista asti. 

Purjelaivojen lisäksi tapahtumapäiviä täydentää monipuolinen ja viihdyttävä ohjelma. 

Akkreditoituneilla median edustajilla on mahdollisuus varata paikka mediaveneestä, joka kuljettaa median edustajia tapahtuma-alueella erityisesti laivojen saapumisen ja lähdön aikana. 

Akkreditointi tulee tehdä 18.6.2024 mennessä oheisen linkin kautta:
Akkreditointilomake
Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Myös suomalainen Svanhild osallistuu The Tall Ships Races -kilpailuun
Myös suomalainen Svanhild osallistuu The Tall Ships Races -kilpailuun
Lataa

Linkit

The Tall Ships Races Helsinki 2024

Tall Ships Races -purjehdustapahtuma edistää nuorten koulutusta ja yhteistyötä kansallisuuteen, kulttuuritaustaan, uskontoon ja sosiaaliseen taustaan katsomatta. Helsingin kaupunki lähettää sata 15-25-vuotiasta nuorta mukaan purjehduksille kilpailuun osallistuville aluksille. Tapahtuma-alueena toimii Eteläsataman, Kauppatorin, Katajanokan, Kanavarannan ja Pohjoisrannan alue. The Tall Ships Races Helsinki  2024 -tapahtuman järjestää Helsingin tapahtumasäätiö, joka vastaa Helsingin kaupungin tapahtumatuotannoista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin tapahtumasäätiö

Helsinki-päivä tarjoaa lähes 180 maksutonta tapahtumaa ympäri kaupunkia5.6.2024 08:00:00 EEST | Tiedote

Helsingin syntymäpäivää juhlitaan monipuolisella maksuttomalla ohjelmalla keskiviikkona 12. kesäkuuta. Kulttuurikeskuksissa on koettavissa live-keikkoja, teatteria, sirkusta ja paljon muita elämyksiä. Espan lavalla esiintyy outsider-taiteen tekijöitä ja Stadin slangi valitsee kuluvan vuoden Stadin kundin ja friidun. Lisäksi pormestari Juhana Vartiainen tarjoaa kaupungintalolla aamukahvit tuhannelle ensimmäiselle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye