Viisas Elämä Oy

Tutustu itseesi suomalaisen kansanperinteen ja myyttien avulla

Jaa

Eeva Maria Leinon uutuusteos, Paluu myyttien alkemiaan – Sielun seitsemän vaihetta (Viisas Elämä, 2024), tulkitsee ikivanhan alkemian kaavaa henkisen kasvun ja ihmismielen oppaana. Teos johdattaa lukijan kiehtovalle ja elämänmakuiselle matkalle, jossa alkemia kietoutuu yhteen kansanperinteen, myyttien, tunnetietoisuuden sekä syvyyspsykologian ja filosofian maailmojen kanssa.

Kansi: Tytti Leiwo. Kirjailijan kuva: Markku Pajunen.
Kansi: Tytti Leiwo. Kirjailijan kuva: Markku Pajunen.

Paluu myyttien alkemiaan ammentaa voimaa ja perspektiiviä nykyihmisen itsekehitykseen myyteistä ja tarinoista haastaen lukijaa omaan pohdintaan. Teoksen tarinaa rikastuttavat konkreettiset harjoitukset, vieraskynäkirjoitukset, symboliikka sekä 28 korttia, joiden avulla lukija voi luovasti reflektoida teemoja omassa elämässään.

Teos on Leinon kolmas ja se sopii lukijalle, jota kutsuu ihmismielen monipuolisuus, henkinen kasvu, kansanperinne, symboliikka, ja myytit. Kirja kannustaa lukijaa löytämään kutsumuksensa, oman elämänpolun ja syvemmän tarkoituksen. 

“Punaisena lankana läpi teoksen kulkevat alkemian ikivanhat kaavat  joiden symboliset vaiheet auttavat syventymään oman henkisen kasvun, tunnetietoisuuden, alitajunnan ja itse elämän äärelle ” kertoo Leino. 

Teos nostaa esiin myös teemaan sopivia historian ja kirjallisuuden helmiä, sekä kansanperinteen symboliikkaa, jotka auttavat tarkastelemaan kirjan aiheita avarakatseisesti.

Eeva Maria Leino on kirjailija ja hyvinvointivalmentaja. Hänen teemansa kirjojen ja työn parissa kulkevat mm. myyttien, kansanperinteen, luonnon, mystiikan, esoterian ja syvyyspsykologian tutkimusmatkailun maailmoissa. Häneltä on aiemmin ilmestynyt kirjat Paluu Jumalattaren luontoon (Viisas Elämä, 2021) ja Pohjoisen alitajunnan maa (Viisas Elämä, 2022)

Kirjan on kuvittanut Tytti Leiwo, joka on humanististen tieteiden kandidaatti etnologiassa ja antropologiassa. Hänen sielukas taiteensa saa inspiraationsa luonnon kauneudesta. 

Paluu myyttien alkemiaan – Sielun seitsemän vaihetta ilmestyy kirjakauppoihin viikolla 22.

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 30 vuoden kokemus kotimaisen ja ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Julkaisemme huippuasiantuntijoiden kirjoittamia innostavia ja koskettavia teoksia elämän eri osa-alueille. Viisas Elämä on Suomen johtavin kustantamo hyvinvoinnin ja elämäntaidon kategoriassa. Teoksemme tarjoavat oivalluksia merkitykselliseen elämään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansi: Tytti Leiwo
Kansi: Tytti Leiwo
Lataa
Kuva: Markku Pajunen
Kuva: Markku Pajunen
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Lightfulness – Uusi näkökulma elämän haasteiden kohtaamiseen ja henkiseen kasvuun11.6.2024 08:49:00 EEST | Tiedote

Lightfulness – Tiedoisuuden valonpolku (Viisas Elämä, 2024) on Leena Maria Markkasen ja Emmi-Sofia Markkasen uutuuskirja, joka opastaa lukijan henkisen kasvun polulle ja auttaa ymmärtämään elämän syvemmän tarkoituksen. Teos perustuu edesmenneen Leena Maria Markkasen kehittämään valmennusmenetelmään, joka on auttanut tuhansia ihmisiä kasvamaan henkisesti ja rakentamaan lämminhenkistä palvelukulttuuria.

Viisas Elämä -kustantamon syksyn 2024 uutuuskirjat on julkaistu15.5.2024 08:47:00 EEST | Tiedote

Syksyn uutuuksissa tutustutaan muun muassa Manuela Boscon taiteeseen ja luontosuhteeseen Noora Mustajoen kirjoittamassa teoksessa Manuela Bosco: Yhteys luontoomme, etsitään Ratkaisuja koulutyön haasteisiin psykiatrian erikoislääkäri Ben Furmanin johdolla, järjestellään tunteita ja tavaroita ammattijärjestäjä Laura Holmströmin kanssa kirjassa Järjestä elämäsi ja perehdytään moninkertaisen maailmanmestari Hanna Skyttän ajatusmaailmaan kirjassa Maailmanmestarin mindset. Käännösuutuuksissa Oprah Winfrey sekä aivo- ja traumatutkija Bruce D. Perry tarjoavat uudenlaisen väylän traumoista selviämiseen ja oman käyttäytymisen ymmärtämiseen bestseller-kirjassa Mitä sinulle tapahtui?

Vallankumouksellista tietoa vaihdevuosista – Naisen aivot muuttuvat keski-iässä yhä vahvemmiksi20.3.2024 08:55:00 EET | Tiedote

Tiede osoittaa, että vaihdevuodet voivat olla naisen aivoille hyvinvointia edistävä vaihe. Kalifornian yliopiston neuropsykiatri Louann Brizendine kertoo uudessa teoksessaan Vaihdevuosien vallankumous – Aivojen hyvinvointi keski-iässä vaihdevuosien tuovan voimaa, iloa ja selkeyttä naisen elämään. Kirja tarjoaa tieteeseen pohjautuvia keinoja huolehtia aivojen hyvinvoinnista koko loppuelämän ajan.

Keski-ikä on otollinen aika kasvulle – omien vahvuuksien löytäminen luo iloa ja tasapainoa18.3.2024 08:55:00 EET | Tiedote

Marjo Rantanen kertoo uutuusteoksessaan Ansaitset parempaa – Näin löydät ilon, tasapainon ja sisäiset aarteesi (Viisas Elämä, 2024), miten voimme päästä eroon stressaavista tekijöistä elämässämme ja täydentää voimavarojamme entisestään iästä riippumatta. Teoksen lähtökohta on oppia tunnistamaan omia vahvuuksia, luontaisia taipumuksia ja kehittämiskohteita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye