Hesburgerilla ei ole työvoimapulaa

Jaa

Julkisuudessa on ollut keskustelua ravintola-alan työvoimapulasta. Hesburgeriin on kuitenkin pyrkinyt tänä vuonna ennätysmäärä työnhakijoita.

Tänä vuonna Suomen Hesburgereihin on tullut työhakemuksia yli 10 000 kappaletta.
Tänä vuonna Suomen Hesburgereihin on tullut työhakemuksia yli 10 000 kappaletta. Heikki Salonen

Suomen Hesburgereihin on tullut työhakemuksia tähän mennessä yli 10 000 kappaletta. Hakijamäärä on Hesburgerin historian suurin.

”Hesburger selvästi kiinnostaa työnantajana. Tehokkaat rekrytointikampanjat ja myös puskaradio toimivat hienosti. Suuri osa työnhakijoista hakee Hesburgeriin sukulaisten tai työkavereiden suosituksesta. Olemme kuulleet, että Hesburgerilla saatua työkokemusta arvostetaan erittäin paljon myös muiden työnantajien keskuudessa”, Hesburgerin henkilöstöpäällikkö Henna Pursiheimo kertoo.

Panostuksia koulutukseen ja johtamiseen

Erityisesti työn sujuvuuteen ja henkilöstön johtamiseen on panostettu tänä vuonna. Uudet hampurilaistyöntekijät käyvät ”Tervetuloa Hesburgeriin” -koulutuksen, mistä henkilöstöltä on saatu paljon positiivista palautetta.

”Myös työpaikkaedut ovat saaneet työntekijöiltämme kiitosta. Epassin avulla Hesburger kannustaa liikkumaan ja nauttimaan kulttuurista. Henkilöstö toivoi myös työmatkaetua, joka otettiin käyttöön viime vuonna. Epassin etu on jopa 600 euroa vuodessa riippuen työntekijän työtunneista. Teemme koko ajan töitä työhyvinvoinnin eteen. Panostamme erityisesti siihen, että jokaisesta heseläisestä on mukava tulla töihin”, Henna Pursiheimo sanoo.

83 prosenttia työntekijöistä suosittelee

Hesburgereissa järjestetään vuosittain työhyvinvointikysely. Viimeisimmän työhyvinvointikyselyn perusteella 83 prosenttia Suomen työntekijöistä suosittelee Hesburgeria työnantajana. Työntekijät arvioivat muun muassa, miten he kokevat oman työnsä, työyhteisön toimivuuden, johtamisen ja esihenkilötyön sekä Hesburgerin yrityksenä.

Arviointi suoritettiin asteikolla 1-5, jossa 1 = täysin eri mieltä, 5 = täysin samaa mieltä ja EOS = en osaa sanoa.

  • Oma työ 4,1
  • Työyhteisö 4,3
  • Johtaminen ja esihenkilötyö 4,2
  • Hesburger yrityksenä 3,8

Suomesta tutkimukseen osallistui noin 1400 Hesburgerin työntekijää. Hesburgerin henkilöstötutkimus toteutettiin huhtikuussa 2023 yhteistyössä Kulmia Insight Oy:n kanssa.

Avainsanat

Kuvat

Erityisesti työn sujuvuuteen ja henkilöstön johtamiseen on panostettu tänä vuonna.
Erityisesti työn sujuvuuteen ja henkilöstön johtamiseen on panostettu tänä vuonna.
Lataa
Työpaikkaedut ovat saaneet työntekijöiltämme kiitosta. Epassin avulla Hesburger kannustaa liikkumaan ja nauttimaan kulttuurista.
Työpaikkaedut ovat saaneet työntekijöiltämme kiitosta. Epassin avulla Hesburger kannustaa liikkumaan ja nauttimaan kulttuurista.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger toimii kahdeksassa maassa: Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Saksassa, Ukrainassa, Bulgariassa ja Puolassa. Hesburger työllistää Suomessa noin 6000 työntekijää ja ulkomailla 2700 työntekijää. Vuoden 2023 verollinen myynti Suomessa oli 286 miljoonaa euroa ja ulkomailla 172 miljoonaa euroa.

www.hesburger.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hesburger

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye