Stark Suomen ympäristöjohtamiselle myönnetty ISO 14001 -sertifikaatti

Jaa

Stark Suomen ympäristöjohtamiselle on myönnetty ISO 14001 -sertifikaatti. Sertifiointi kattaa koko toimintamme ja kaikki yksikkömme Suomessa.

”Me Starkissa olemme tehneet systemaattisesti määrätietoista työtä toimintamme ympäristövaikutusten hillitsemiseksi. Ulkopuolisen tahon tekemä auditointi varmentaa toimintamme. Se kertoo laadukkaasta, kestävän kehityksen mukaisesta toiminnasta ja sitoutumisestamme ympäristövastuuseen. Ympäristövastuullisuus on koko ajan keskeisemmässä roolissa eri liiketoiminnoissa – ja rakennusalalla on iso vaikutus kestävän tulevaisuuden rakentamisessa”, Stark Suomen toimitusjohtaja Harri Päiväniemi tiivistää.

”Tämä on selkeä viesti sitoutumisestamme jatkuvaan kehittymiseen ja ympäristöystävällisiin käytäntöihin yrityksessämme”, Päiväniemi jatkaa.

Ympäristöjohtamisjärjestelmä pohjaa Stark-konsernin vastuullisuusohjelmaan ja -työhön sekä ilmastositoumukseen. Tavoitteenamme on saavuttaa hiilineutraalius viimeistään vuoteen 2050 mennessä.

ISO 14001 on tunnustetuin ympäristöjohtamisen standardi, jossa on kyse ympäristöjohtamisen toimintamallien kuvaamisesta ja todentamisesta. Standardi vaatii yritystä määrittämään ympäristötavoitteensa sekä johtamisjärjestelmän, jolla nämä tavoitteet saavutetaan.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys priorisoitu

”Starkissa vastuullisuus on priorisoitu korkealle koko konsernissa, ja se on meille keskeinen strateginen asia. Olen erityisen iloinen hyvien käytäntöjen jakamisesta yksiköittemme välillä”, Stark Suomen vastuullisuusjohtaja Anne Koskinen kertoo.

”Matkamme ISO 14001:n parissa jatkuu jatkuvan parantamisen ja toiminnan kehittämisen parissa. Sertifikaatti kannustaa meitä etsimään jatkuvasti uusia tapoja tehdä asiat vieläkin paremmin”, Anne Koskinen sanoo.

EcoVadisin platinaluokitus kolmatta kertaa

STARK-konserni sai tämän vuoden helmikuussa jo kolmatta kertaa platinaluokituksen EcoVadisin globaalissa kestävyysarvioinnissa ja säilytti asemansa yli 125 000 maailmanlaajuistesti arvioidun yrityksen parhaan prosentin joukossa. EcoVadis arvioi yritysten vastuullisuutta neljällä osa-alueella: ympäristö, työ ja ihmisoikeudet, etiikka ja kestävät hankinnat. Luokitus vaatii yritykseltä jäsenneltyjä ja hyvin dokumentoituja prosesseja sekä auttaa hahmottamaan ja seuraamaan kestävän kehityksen eteen tehtävien toimenpiteiden edistymistä sekä antaa suuntaa tulevalle kehittämiselle. EcoVadis on yksi maailman johtavista liiketoiminnan kestävyysarvioijista.

Yhteydenotot ja lisätietoja: 

Harri Päiväniemi, toimitusjohtaja, Stark Suomi Oy, puh. 040 643 1800

Anne Koskinen, vastuullisuusjohtaja, Stark Suomi Oy, puh. 044 773 0409, anne.koskinen@stark-suomi.fi

Tietoja julkaisijasta

STARK - reilusti rakentajan asialla
Olemme jokaisen rakentajan reilu ja luotettava kumppani, joka tekee työtään intohimolla ja tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Meitä 
starklaisia on noin 1 000 ympäri Suomen, ja valtakunnallinen 27 myymälän verkostomme, jakelukeskuksemme sekä verkkokauppamme palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta. Stark on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikeyritystä STARK Groupia.

Verkkokauppa: www.stark-suomi.fi/ 

Yhtiösivut: yritys.stark-suomi.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stark Suomi Oy

Suomalaiset ovat puhuneet: Nämä työkalut pitäisi löytyä jokaisesta taloudesta – asiantuntija vinkkaa tuparilahjasta oman polkunsa kohta aloittavalle nuorelle9.7.2024 08:50:00 EEST | Tiedote

Vasara ja ruuvimeisseli kuuluvat jokaisen kodin perusvarustukseen, arvioivat suomalaiset Stark Suomi Oy:n teettämässä Suomalaiset remontoivat ja rakentavat 2024 -tutkimuksessa. Stark Suomen toimitusjohtaja Harri Päiväniemi kehottaa jokaista pitämään huolen siitä, että pikkunikkarointiin tarvittavat välttämättömyysesineet löytyvät käden ulottuvilta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye