Vantaan ja Keravan hyvinvointialueVantaan ja Keravan hyvinvointialue

Vantaan ja Keravan ja Keski-Uudenmaan hyvinvointialueiden pelastuslautakunnassa 29.5.2024 hyväksyttiin Korson valmiusaseman kilpailutuksen aloittaminen

Jaa

Pelastuslautakunnassa 29.5 hyväksyttiin muun muassa Korson valmiusaseman kilpailutuksen aloittaminen, sopimuspalokuntien kiinteistöjen korjaus- ja ylläpitoavustukset vuodelle 2025 ja vastaus valtuustoaloitteeseen koskien ilotuliterajoituksia.

Korson valmiusaseman kilpailutuksen aloittaminen

Ensimmäinen uusista valmiusasemista otetaan käyttöön todennäköisesti lokakuun alussa.

Pelastuslautakunta päätti, että valmiusasemana toteutetaan Korson valmiusasema osoitteeseen Urpiaisentie 36.

Sopimuspalokuntien kiinteistöjen korjaus- ja ylläpitoavustukset vuodelle 2025

Pelastuslautakunta päätti myöntää vuodelle 2025 sopimuspalokuntien kiinteistöjen korjaus- ja ylläpitoavustusta yht. 49 500 euroa Asolan VPK:lle, Rajakylän VPK:lle, Rekolan VPK:lle ja Sottungsby FBK:lle.

Vastaus valtuustoaloitteeseen koskien ilotuliterajoituksia ihmisten ja eläinten hyväksi

Pelastuslautakunta päätti antaa aloitteeseen vastauksen, jossa todetaan, että voimassa oleva lainsäädäntö ei mahdollista ilotulittamisen rajoittamista pelkällä aloitteessa todetuilla ihmisten, luonnon ja eläinten häiriöillä. Pelastusviranomaisen toimivalta rajoitustoimiin on ainoastaan, jos tosiasiallisesti ilotulittamisen on mahdollista aiheuttaa erityistä vaaraa. Lautakunta

esittää aluehallitukselle ja edelleen aluevaltuustolle, että aluevaltuusto merkitsee saadun selvityksen tiedoksi vastauksena valtuustoaloitteeseen ja toteaa valtuustoaloitteen loppuun käsitellyksi.

 

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye