Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer

SuPer valitsi puheenjohtajistonsa

Jaa

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPerin uudeksi puheenjohtajaksi valittiin 29. toukokuuta Päivi Inberg. Muina puheenjohtajaehdokkaina olivat Anne Heiskanen ja Harri Järvelin. 

SuPerin liittokokousvaalit 2024 -tunnus

SuPerin varapuheenjohtajaksi valittiin Harri Järvelin Tampereelta. Muina ehdokkaina olivat Anne Heiskanen Iisalmessa ja Hanna Jokinen Hattulasta.

SuPerin edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Katja Kinnunen Tampereelta. Muina ehdokkaina Sisko Metso Lahdesta ja Marja Kiljunen Varkaudesta.

SuPerin edustajiston varapuheenjohtajaksi valittiin Sisko Metso Lahdesta. Muina ehdokkaina olivat Eeva Hakala Kokkolasta ja Katja Juopperi Rovaniemeltä.

Lisätietoa:
SuPerin puheenjohtaja Päivi Inberg, p. 040 705 9115 (1.8.2024 alkaen) 
SuPerin varapuheenjohtaja Harri Järvelin, p. 040 020 1564 (1.8.2024 alkaen) 
SuPerin edustajiston puheenjohtaja Katja Kinnunen p. 040 801 2771 (1.8.2024 alkaen)  
SuPerin edustajiston varapuheenjohtaja Sisko Metso, p. 040 777 3798 (1.8.2024 alkaen)
SuPerin tiedotuspäällikkö va. viestintäjohtaja Sari Tirronen, p. 050 385 8043

Avainsanat

Kuvat

Päivi Inberg
Päivi Inberg
Lataa
Harri Järvelin
Harri Järvelin
Lataa
Katja Kinnunen
Katja Kinnunen
Lataa
Sisko Metso
Sisko Metso
Lataa

Linkit

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer ry

SuPeriin kuuluu noin 85 000 sosiaali- ja terveysalan sekä kasvatusalan koulutettua ammattilaista, jotka työskentelevät julkisella ja yksityisellä sektorilla. Liittokokous on SuPerin ylin päättävä elin ja se pidetään joka neljäs vuosi. Edustajisto käyttää liittokokouskauden aikana ylintä päätösvaltaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer

Yhteistyössä yksityistä varhaiskasvatusalaa kehittämässä – alalle oma työehtosopimus20.6.2024 11:01:21 EEST | Tiedote

Laadukas varhaiskasvatus rakentaa osaamisen perustaa koko sivistysalalle ja luo pohjan lapsen oikeuksien toteutumiselle. Yksityisellä varhaiskasvatuksella on tärkeä rooli osana varhaiskasvatuspalvelun tuottamista tarjoten perheille monipuolisia ja laadukkaita palveluita. Yksityisen varhaiskasvatusalan edellytysten vahvistamiseksi Sivista, JHL, SuPer ja Talentia tiivistävät yhteistyötään ja neuvottelevat alalle työehtosopimuksen.

SuPerin Paavola: Terveydenhuollon kriisi ratkeaa vain puuttumalla vanhustenhoidon ongelmiin12.6.2024 09:04:11 EEST | Tiedote

Helsingin Sanomien tuoreen kyselyn mukaan vanhustenhoidon ongelmat heijastuvat laajasti koko terveydenhuoltojärjestelmään (HS 6.9.2024). – Ilmiö ei ole uusi, eikä kriisiin ole ajauduttu yllättäen. SuPer on varoittanut vanhustenhoidon alasajon seurauksista jo kauan. Ratkaisu vanhustenhoidon, ja sitä kautta koko terveydenhuollon kriisiin on yksinkertainen: Hoitopaikkojen määrää tulee lisätä, ei vähentää. Riittävä koulutetun hoitohenkilöstön määrä on turvattava parantamalla palkkausta ja työoloja sekä selkeyttämällä työnjakoa, SuPerin puheenjohtaja Silja Paavola kertoo. – Alan veto- ja pitovoimaa on parannettava merkittävästi.

SuPerin Paavola: HUS:n rekrytointikielto uhkaa potilasturvallisuutta ja hoitajien työturvallisuutta3.6.2024 11:07:12 EEST | Tiedote

SuPerin puheenjohtaja Silja Paavola on huolissaan HUS:n säästösuunnitelmista. Yksi suunnitelmista on asettaa rekrytointikielto, joka estää esimerkiksi eläköityvän hoitohenkilökunnan korvaamisen uudella. Toteutuessaan toimi heikentää potilas- ja työturvallisuutta sekä alan veto- ja pitovoimaa. – Yhä pienemmällä henkilöstörakenteella yhä useampi hoitaja on vaarassa uupua ja jättää hoitotyön, mikä syventää alaa piinaavaa henkilöstöpulaa, Paavola huomauttaa. HUS päättää säästötoimistaan maanantaina.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye