Quattro Mikenti Group

QMG vahvistaa kiinteistöjen paloturvallisuuspalveluitaan

Jaa

Talotekniikkakonserni QMG ostaa Paloilmoitinhuolto Jukka Pohjola Oy:n, joka toimii pääkaupunkiseudulla. Konsernilla on nyt kahdeksan turvatekniikka- ja paloturvallisuusyhtiötä Suomessa.

Juha Pohjola (vas.) ja FireSecin Marko Saviahde ovat molemmat kiinteistöjen paloturvallisuuden asiantuntijoita.
Juha Pohjola (vas.) ja FireSecin Marko Saviahde ovat molemmat kiinteistöjen paloturvallisuuden asiantuntijoita.

Talotekniikkakonserni QMG tarjoaa turvatekniikkapalveluita lähes koko maassa, ja viimeisin hankinta kasvattaa palettia pääkaupunkiseudulla, kun Paloilmoitinhuolto Jukka Pohjola liittyy konserniin yrityskaupalla.

Vuonna 1999 perustettu Paloilmoitinhuolto Jukka Pohjola keskittyy paloilmoitin-, turvavalo- ja savunpoistojärjestelmien asennukseen ja huoltoon. Yhtiön asiakkaita ovat muun muassa julkisen sektorin sairaala- ja sotekiinteistöt sekä sähköurakoitsijat, rakennusliikkeet ja teollisuusyritykset. Kohdekiinteistöihin kuuluu sekä uudisrakennuksia että saneerausprojekteja.

Viimeksi päättyneellä tilikaudella yhtiö saavutti 8 hengen organisaatiolla 1,3 miljoonan euron liikevaihdon. Liiketoiminnasta vastaa palvelupäällikkö Juha-Pekka (Juha) Pohjola.

Vahvoja tiimejä yhteistyössä FireSecin kanssa

QMG:n organisaatiossa Paloilmoitinhuolto Jukka Pohjola jatkaa omalla nimellään ja ryhtyy yhteistyöhön FireSecin kanssa. FireSec toimii 12 ammattilaisen voimin Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla.

– FireSec tuli mukaan QMG:hen vuosi sitten, ja olemme päässeet hyvin vauhtiin. Toimintamme kasvaa sekä Pirkanmaalla että pääkaupunkiseudulla. Nyt yhteistyö Juhan kokeneen tiimin kanssa vahvistaa meidän molempien palveluvalikoimaa. Kummallakin yhtiöllä on erikoisosaajia ja kokemusta eri toimialoilta, ja pystymme muodostamaan vahvoja tiimejä asiakkaillemme, kertoo Firesecin toimitusjohtaja Marko Saviahde.

– Paloturvallisuuden rakentaminen ja ylläpitäminen on tärkeä palvelu asiakkaillemme, jotka haluavat minimoida riskejä kiinteistöomaisuutensa hoidossa. Meillä on tässä tärkeä rooli Etelä-Suomessa, toteaa Marko Saviahde.

Etäkäyttöisyys lisääntyy myös paloturvatekniikassa

Juha Pohjola tuntee paloturvatekniikan kehityksen, sillä hän on työskennellyt paloturva-alalla jo 35 vuotta. Koulutukseltaan hän on tietoliikenneteknikko.

– Paloilmoittimet, turvavalot ja savunpoisto parantavat turvallisuutta ja tukevat pelastustoimia. Teemme järjestelmien asennusten, vuosihuoltojen ja korjausten lisäksi suunnittelua, käyttöönottoja, tarkastuksia ja testauksia, Juha Pohjola kertoo.

– Uutena ilmiönä lisääntyy järjestelmien etäkäytettävyys. Näitä ominaisuuksia on jo johtavilla merkeillä laitteissaan. Meille se tarkoittaa jatkuvaa ammattitaidon päivittämistä koulutuksilla ja tiedonhankinnalla. Tämä on kiinnostava ammatti, jos pidät teknologiasta, joka turvaa ihmishenkiä, Juha Pohjola sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Juha Pohjola (vas.) ja Marko Saviahde ovat  kiinteistöjen paloturvallisuuden asiantuntijoita
Juha Pohjola (vas.) ja Marko Saviahde ovat kiinteistöjen paloturvallisuuden asiantuntijoita
Lataa
Marko Saviahde ja Juha Pohjola
Marko Saviahde ja Juha Pohjola
Lataa
Juha Pohjola, Paloilmoitinhuolto Jukka Pohjola Oy
Juha Pohjola, Paloilmoitinhuolto Jukka Pohjola Oy
Lataa
Marko Saviahde, FireSec Oy
Marko Saviahde, FireSec Oy
Lataa

Linkit

Paloilmoitinhuolto Jukka Pohjola Oy lyhyesti

Paloilmoitinhuolto Jukka Pohjola keskittyy paloilmoitin-, turvavalo- ja savunpoistojärjestelmien asennukseen ja huoltoon pääkaupunkiseudulla. Yhtiön asiakkaita ovat muun muassa julkisen sektorin sairaala- ja sotekiinteistöt sekä sähköurakoitsijat, rakennusliikkeet ja teollisuusyritykset. Kohdekiinteistöihin kuuluu sekä uudisrakennuksia että saneerausprojekteja.

Yhtiön liikevaihto oli viimeksi päättyneellä tilikaudella 1,3 miljoonaa euroa. Liiketoiminnasta vastaa palvelupäällikkö Juha-Pekka (Juha) Pohjola, ja yhtiö työllistää lisäksi 7 asentajaa.

QMG lyhyesti

QMG-konserni on Suomen suurimpia talotekniikka-alan yrityksiä. Se toteuttaa talotekniikan projekti- ja palveluliiketoimintaa valtakunnallisesti. QMG:n palveluvalikoima kattaa kaikki talotekniikan osa-alueet. Konserniin kuuluu 48 tytäryhtiötä eri puolilla maata. Vuonna 2023 QMG:n liikevaihto oli 270,1 miljoonaa euroa (pro forma). Konsernin palveluksessa on yli 1500 talotekniikkaurakoinnin ja -huollon ammattilaista.

QMG, ruotsalainen Sandbäckens ja norjalainen Konstel muodostavat pohjoismaisen Nimlas Group -talotekniikkakonsernin. Nimlaksen pääomistaja on sijoitusyhtiö KLAR Partners, ja omistajaohjelmaan kuuluu yhtiöistä yli 500 henkilöstöomistajaa.

Päätiedot Nimlas Groupista

Nimlas Group on johtava pohjoismainen talotekniikkaurakointi- ja -palvelukonserni, joka työllistää 4000 talotekniikka-ammattilaista yli 120 tytäryhtiössä Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa.

Nimlas-konserni tarjoaa talotekniikkaurakointia ja -palveluita laajasti. Valikoima kattaa muun muassa LVI-, sähkö-, automaatio-, jäähdytys-, kylmätekniikka-, paloturva- sekä suunnittelu- ja turvatekniikkaratkaisut. Nimlas on asettanut tavoitteekseen olla markkinoiden vastuullisin talotekniikkakonserni, joka muodostaa parhaan ympäristön alan yrityksille ja ammattilaisille. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2023 noin 8 miljardia Ruotsin kruunua (pro forma).

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Quattro Mikenti Group

QMG voimistuu Etelä-Savossa: JP Yhtiöt ostaa LVI-huolto- ja korjausosaamista10.6.2024 12:00:00 EEST | Tiedote

Talotekniikkakonserni QMG vahvistuu Mikkelin talousalueella, kun konserniin kuuluva JP Yhtiöt laajentaa palvelutarjontaansa LVI-urakoinnista huoltoon ostamalla Asennus Kakriainen Oy:n. Liiketoimintakaupassa LVI-huolto- ja -korjauspalveluita tarjoavan Asennus Kakriainen Oy:n yrittäjä palaa joukkueeseen. Kaupalla ei ole vaikutuksia asiakasprojekteihin, vaan ne jatkuvat normaaliin tapaan.

Roger Hägg tar över ledningen på ORS Service31.5.2024 10:00:00 EEST | Tiedote

Stefan Björkman, en av grundarna till ORS Service, som är en del av fastighetsteknikkoncernen QMG, övergår på egen begäran till rollen som rådgivare och överlämnar ansvaret för att leda Jakobstads ledande VVSEA-företag till företagets egen Roger Hägg. Hägg, som har en bakgrund som montör och är drift- och energiingenjör samt VVS-ingenjör, har utsetts till ny verkställande direktör för ORS Service från och med den 1 juni 2024.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye