Keski-Suomen ELY-keskus

Sumiaistentien (Mt 6450) päällystystyöt alkavat kesäkuun alkupuolella

Jaa

Päällystyskohteen Mt 6450 Sumiaistentie (Suolahti-Sumiainen) valmistelevat työt aloitetaan 5.6.2024. Kohteella tehdään päällystyksen lisäksi vaurioituneimmille kohdille myös rakenteenparantamista sekoitusjyrsinnän, kantavan kerroksen lisämurskeen ja teräsverkotusten avulla.  Päällystyskohteen pituus on yhteensä n. 13,0 kilometriä.

Vaurioitunut asfaltti, kuvituskuva.
Markus Simonen Keski-Suomen ELY-keskus

Kohteen jatkona päällystetään myös kaksi lyhyttä osuutta Mt 637 Sumiaistenraitilta, joille tehdään myös parannuksia tien rakennekerroksiin. Näiden osuuksien pituus on yhteensä 330 metriä.

Sumiaistentien ja -raitin päällystystöiden on tarkoitus alkaa 18.6.2024 ja valmistua 8.7.2024 mennessä. Aikatauluihin voi tulla muutoksia esim. sateiden takia.

Työmaa aiheuttaa haittaa liikenteelle. Työnaikana ajoradalla on pitkiä murskepintaisia osuuksia, kunnes ne saadaan päällystettyä.

Urakoitsijana toimii GRK Suomi Oy.

Liikenneturvallisuuden ja päällystystyömaalla työskentelevien työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi päällystystyömaan kohdalla tulee noudattaa erityistä varovaisuutta sekä työnaikaisia liikenteenohjausjärjestelyjä.

Päällystyskohde on osa Keski-Suomen päällystysohjelmaa (vayla.fi).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye