Marttaliitto ry

Martat SuomiAreenalla: Metsät hyvinvointimme perustana –keskustelutilaisuus 26.6.2024 klo 16

Jaa

Marttojen keskustelutilaisuudessa SuomiAreenalla pureudutaan metsän moniin merkityksiin arjessamme ja hyvinvointimme lähteinä. Keskustelu järjestetään keskiviikkona 26.6. klo 16–16.45 Eetunaukion lavalla Porissa ja voit seurata sitä myös livelähetyksen äärellä.

Tervetuloa kuuntelemaan ja osallistumaan Marttojen järjestämään metsäkeskusteluun SuomiAreenalla. Rakennamme yhteistä ymmärrystä meille kaikille rakkaista ja kulttuuriimme olennaisesti kuuluvista metsistä. Näkökulmansa esittävät metsäalan asiantuntijat ja kansalaiset

  • Voidaanko metsiä hyödyntää nykyistä enemmän hyvinvointiin ja stressinhallintaan?
  • Onko väliä, miten lähellä tai kaukana metsä sijaitsee?
  • Mikä on kaupunkimetsien merkitys?
  • Miten ekosysteemipalvelut ja luonnon monimuotoisuus liittyvät ihmisten hyvinvointiin?
  • Onko metsällä arvo itsessään?


Mukana keskustelemassa

  • Metsähallituksen luontopalvelujohtaja Henrik Jansson
  • Metsäkeskuksen tietopalvelujohtaja Anssi Niskanen
  • Luontoliiton luontokartoittaja Ville Murmann
  • martta Riitta Laatu
  • europarlamentaarikko, Marttaliiton hallituksen puheenjohtaja Sirpa Pietikäinen.

Juontajana toimii Marttaliiton pääsihteeri Marianne Heikkilä.

Tilaisuutta voi seurata myös MTV-katsomon kautta livelähetyksenä.

Yhteyshenkilöt

Marttaliitto

Marttaliitto on kotitalousneuvontaa antava kansalaisjärjestö. Martat toimivat sen puolesta, että kaikilla ihmisillä, kaikenlaisissa kodeissa, olisi hyvä olla. Arvojamme ovat yhdessä tekemisen ilo, kestävät valinnat ja avoimuus. Hyvästä arjesta parempi maailma. www.martat.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Marttaliitto ry

Kesän sesonkikasvikset tuovat makua, terveyttä ja kestävyyttä ruokavalioon2.7.2024 06:30:00 EEST | Tiedote

Suomalaisten lihankulutus on yhä korkealla, vaikka kasvisten terveys- ja ympäristöhyödyt ovat hyvin tiedossa. Suomalaisten kasvisten käyttö on edelleen vähäistä – 14 % miehistä ja 22 % naisista syö riittävästi kasviksia (Finnravinto 2017). Marttaliiton kehittämispäällikkö Emmi Tuovinen rohkaisee suomalaisia lisäämään kasviksia ruokavalioonsa erityisesti kesällä. Sesonkikasviksia on nyt runsaasti saatavilla ja niiden hinta on edullinen – syitä suosia niitä siis riittää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye