MessukeskusMessukeskus

Ihmisen parhaaksi -tunnustuksen hakuaika on käynnissä

Jaa

Sairaanhoitajapäivillä jaettavan Ihmisen parhaaksi -tunnustuksen hakuaika on käynnistynyt. Tunnustus voidaan myöntää henkilölle tai taholle, joka on merkittävällä tavalla edistänyt väestön hyvinvointia ja terveyttä. 5000 euron arvoisen stipendin lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Kuva Suomen Sairaanhoitajien osastosta Sairaanhoitajapäivillä 2023.
Sairaanhoitajapäivät järjestetään Helsingin Messukeskuksessa seuraavan kerran 2.-3.10. Pekka Hannila

Ihmisen parhaaksi -tunnustuksen tavoitteena on nostaa esiin hoitoalan edistyksellistä kehittämistyötä ja innovaatioita. Se jaetaan Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Sairaanhoitajapäivillä 2.–3.10.

– Ihmisen parhaaksi on yksi merkittävimmistä sairaanhoitajien ja hoitotyön arvon esiin nostavista tunnustuksista. Siinä konkretisoituu sairaanhoitajan asiantuntijuuden merkitys yhteiskunnallisella tasolla., sanoo Suomen Sairaanhoitajien toiminnanjohtaja Anne Pauna.

Tunnustus voidaan myöntää sairaanhoitajalle tai muulle toimijalle, joka on esimerkiksi kehittänyt hoitotyön innovaatioita tai uusia toimintatapoja ja jonka toimintaa voidaan pitää kansantaloudellisesti ja yhteiskunnallisesti merkittävänä. Tunnustuksen saajan päättää Suomen Sairaanhoitajien, Helsingin Messukeskuksen ja hoitotyön sidosryhmäorganisaatioiden edustajista koostuva raati.

Viime vuonna tunnustuksen sai terveydenhoitaja Sanna Järvensivu, joka on tehnyt uraauurtavaa työtä suonensisäisiä huumeita käyttävien asiakkaiden ja heidän läheistensä asioiden edistämiseksi. Järvensivun rooli huumekuolemien estämisessä on niin ikään ollut merkittävä.

Lue lisää Ihmisen parhaaksi -tunnustuksesta ja ehdota palkinnonsaajaa: https://sairaanhoitajat.fi/ammatti-ja-osaaminen/hae-tai-ehdota-tunnustusta/ihmisen-parhaaksi/.
Suomen Messusäätiö jakaa vuosittain noin 500 000 eurolla apurahoja, palkintoja ja stipendejä suomalaisen elinkeinoelämän ja osaamisen edistämiseen. Suomen Messusäätiön rahoittamia palkintoja ovat Ihmisen parhaaksi -tunnustuksen ohella myös muun muassa Kaj Franck -muotoilupalkinto, Pelasta Itämeri -palkinto ja kyberturvallisuuden Cyber Security Nordic -palkinto. 

Sairaanhoitajapäivät järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 2.–3.10.2024. Hoitotyön suurimman vuotuisen koulutus- ja näyttelytapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Sairaanhoitajat ja Helsingin Messukeskus. #sairaanhoitajapäivät #sairaanhoitajat #ammattitaitoratkaisee

Lisätietoja: 

Suomen Sairaanhoitajat, viestintäpäällikkö Eva Agge, eva.agge@sairaanhoitajat.fi, p. 044 529 0042, https://sairaanhoitajat.fi/sairaanhoitajapaivat-2024

Helsingin Messukeskus, viestinnän asiantuntija Antti Karjunen, antti.karjunen@messukeskus.com, p. 050 5847 262, www.sairaanhoitajapaivatnayttely.fi 

Kuvia aiemmista Messukeskuksen tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön: https://mediabank.messukeskus.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva Suomen Sairaanhoitajien osastosta Sairaanhoitajapäivillä 2023.
Sairaanhoitajapäivät järjestetään Helsingin Messukeskuksessa seuraavan kerran 2.-3.10.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

MaatalousKonemessut tarjoaa kasvutarinoita, ohjelman pääteemat julkaistu28.6.2024 10:00:00 EEST | Tiedote

Helsingin MaatalousKonemessut järjestetään nyt kolmatta kertaa torstaista lauantaihin 17. – 19.10.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumassa kollegat kohtaavat ja oman tilan asioiden kehitys hyppää uudelle tasolle. Teemoina tapahtuman ohjelmassa ovat kotimainen ruoka, maatalouden rakennekehitys ja kasvamisen mahdollisuudet, tilan talouden kestävyys ja kasvu, kestävyys ja vastuullisuus, tekoälyn hyödyntäminen, EU ja innovaatiot. Tänä vuonna messuilla kuullaan myös päivittäin ajankohtaiset pääpuheenvuorot.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye