Helsingin yliopisto

Ison-Britannian ja EU:n parlamenttivaalien asiantuntijoita

Jaa

Ison-Britannian parlamenttivaalit ovat vajaan kuukauden kuluttua, ja europarlamenttivaalit ratkeavat jo tulevana sunnuntaina. Helsingin yliopiston viestintä on koonnut kattavan yhteystietolistan yliopiston asiantuntijoista, jotka pystyvät kommentoimaan vaaleja.

Ison-Britannian vaalit

Timo Miettinen eurooppalainen filosofia, aatehistoria ja politiikka. 

Cherry Miller  EU:n ja Ison-Britannian suhteet , erityisesti jäsenyys EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentaarisessa kumppanuuskokouksessa 

Laura Kolbe Euroopan idea ja identiteetit, kaupungit, poliittinen liikehdintä, kansallisajattelu, kansanliikkeet, kulttuuriperintö, historiapolitiikka 

Juhana Aunesluoma Euroopan integraation historia, ulko- ja turvallisuuspolitiikka 

Teivo Teivainen Ulkopolitiikka, talouspolitiikka, turvallisuuspolitiikka, ihmisoikeudet 

Antti Ronkainen Euroopan integraatio, poliittinen talous, eurooppaoikeus 

Emilia Palonen populismi ja demokratia Euroopassa, kriittiset eurooppalaiset 

EU-vaalien asiantuntijalistalla on peräti 44 nimeä. Asiantuntijuutta löytyy laajasti aina muuttoliikkeestä, ehdokasasettelusta, maatalouspolitiikasta, vaalihäirinnästä kuin äänestysaktiivisuudestakin.    

Näiden listojen lisäksi yliopiston mediapalvelussa on tällä hetkellä muun muassa lista USA- ja Venäjä-asiantuntijoista.

Kaikki asiantuntijalistat löydät täältä.

Helsingin yliopiston mediapalvelu päivystää koko kesän arkipäivisin klo 9–15 p. 02941 22622  tai mediapalvelu[at]helsinki.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja usealla muulla paikkakunnalla Suomessa. Kansainvälisissä yliopistovertailuissa Helsingin yliopisto sijoittuu maailman parhaan yhden prosentin joukkoon. Helsingin yliopisto on perustettu vuonna 1640.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye