Hedin Automotive Oy

Hedin Mobility Group on saanut päätökseen Scandia Rentin oston ja vahvistaa osuuttaan pohjoismaisilla autonvuokrausmarkkinoilla

Jaa

Hedin Mobility Groupiin kuuluva MABI Mobility AB ilmoittaa tänään, Scandia Rent -brändillä toimivan, suomalaisen autonvuokrausyrityksen Scredo Oy:n hankinnan vahvistumisesta. Strategisen kaupan myötä MABI laajentaa verkostoaan ja tarjoaa jatkossa autovuokraamopalveluja myös Suomessa.

MABI Scandia Rent
MABI Scandia Rent

Scandia Rentin nykyinen verkosto Suomessa tukee MABI:n kasvustrategiaa. Hyödyntämällä MABI:n resursseja ja yhdistämällä ne Scandia Rentin olemassa olevaan verkostoon ja paikallistuntemukseen, asiakkaat hyötyvät entistä laajemmasta autovalikoimasta ja joustavammasta sekä luotettavasta autonvuokrauskokemuksesta.

"Olemme iloisia liittyessämme MABI-perheeseen ja odotamme innolla palveluidemme kehittymistä ja entistä parempien liikkumisratkaisujen tarjoamista asiakkaillemme", sanoo Timo Raimovaara, COO Scandia Rentistä. "MABIn resurssit ja asiantuntemus ovat avainasemassa jatkaessamme kehitystä ja kasvua Suomen markkinoilla."

MABI Mobility AB:n toimitusjohtaja André Schleemann lisää: ”Olemme varmoja, että 
tämä yritysosto vahvistaa asemaamme markkinoilla ja tarjoaa asiakkaillemme entistä paremmat mahdollisuudet joustavaan ja luotettavaan autonvuokraukseen myös Suomessa. Liiketoimintaa jatketaan nykyisen franchising-verkoston kautta ja sitä laajennetaan vuokratoimistoilla Hedin Automotiven Suomen toimitiloissa. Näin haluamme varmistaa saumattoman siirtymän uuteen omistukseen ja toiminnan jatkuvuuden sekä työntekijöille että asiakkaille.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hedin Mobility Group Press & Media
press@hedinmobilitygroup.com

Kuvat

MABI Scandia Rent
MABI Scandia Rent
Lataa

MABI Mobility AB on osa Hedin Mobility Groupia ja yksi Ruotsin suurimmista autovuokraamoista. Tukholmassa vuonna 1989 perustettu yritys on kasvanut jatkuvasti ja sillä on 180 toimipistettä ja 9 600 ajoneuvolla Ruotsissa, Hollannissa, Belgiassa ja Sveitsissä. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkailleen joustavia ja luotettavia autonvuokrauskokemuksia kilpailukykyiseen hintaan tinkimättä laadusta, turvallisuudesta, palvelusta tai saatavuudesta.

Scredo Oy on suomalainen autovuokraamo, joka vuokraa autoja yli 100 paikkakunnalla ympäri Suomen. Sen historia juontaa juurensa 1940-luvulle Suomen ensimmäisenä vuokrayhtiönä. Vuosikymmenten kokemuksella asiakkaat hyötyvät laadukkaasta asiakaspalvelusta, jonka paikallista toimintaa hoitaa franchising-yrittäjien verkosto.

Hedin Automotive Oy on HedinMobility Groupin Suomen maayhtiö. Yhtiön autoliiketoiminnasta vastaavat Hedin Automotive Finland Oy ja Bavaria Finland Oy, jotka myyvät vuosittain yli 40 000 autoa ja suorittavat yli 300 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa yhdeksäätoista automerkkiä: Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Hongqi, INEOS Grenadier, Jeep, Kia, Maxus, Mazda, MINI, Mitsubishi, MG, Nissan, Opel, Peugeot, Škoda ja Subaru. www.hedinautomotive.fi  

Hedin Mobility Group on yksi Euroopan suurimmista autokaupan toimijoista, jolla on yli 8 000 työntekijää ja toimintaa 14 maassa. Vuonna 2022 liikevaihto oli 4,8 miljardia euroa ja konserni myi yli 180 000 ajoneuvoa. HedinMobility Group toimii kolmella pääliiketoiminta-alueella: maahantuonnissa, vähittäiskaupassa ja liikkuvuusratkaisuiden tarjoana. Konserni toimii BYD:n, Dodgen ja RAMin, Fordin ja Ford F-150:n, Hongqin, INEOS Grenadierin, MG:n sekä Renaultin, Dacian ja Alpinen maahantuojana. Yli 40 merkin tuotevalikoiman ja noin 270 oman jälleenmyyjäliikkeen eurooppalaisen jälleenmyyjäverkoston ansiosta konserni tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkaille täyden palvelun tarjontaa uusista ja käytetyistä henkilöautoista, hyötyajoneuvoista ja kuorma-autoista. www.hedinmobilitygroup.com  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hedin Automotive Oy

Hedin Automotive jatkaa Suomen yhtiöiden ja toimintojen uudelleenorganisointia21.5.2024 09:34:36 EEST | Tiedote

Autoinsinööri Jussi Valkeapää (35 v.) on nimitetty Jälkimarkkinointijohtajaksi 1.6.2024 alkaen. Jussin vastuualueena on kaikkien Hedin Automotiven Suomen yhtiöiden jälkimarkkinoinnin liiketoiminta, prosessit ja kehittäminen. Uuden tehtävänsä ohella Jussi jatkaa myös vauriokorjaamotoimintojen johtajana. Jälkimarkkinointijohtajana hän raportoi Martti Muonalle ja Hedin Mobility Groupin jälkimarkkinointijohtaja Peter Jürgensenille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye