Veikkaus Oy

Totosta 12,80 euron pelillä 51 000 euron porukkapelivoitto - Suomeen kaksi täysosumaa Toto75-pelistä

Jaa

Lauantain Ruotsin Mantorpin Toto75-kierrokselta osui Suomeen kaksi täysosumaa. Yli 50 000 euron voitot osuivat 10 osuuden nettiporukkapeleihin. Voittopelit olivat laatineet nettipelaaja Polvijärveltä ja nettipelaaja Espoosta.

Voittorivit olivat laatineet nettipelaaja Polvijärveltä ja nettipelaaja Espoosta.

Nettipelaaja Polvijärveltä oli pelannut 12,80 euron systeemin ilman varmaa. Pelin tekijällä oli itsellään neljä osuutta porukkapelistä ja muut voittajat olivat osuuden ostajia ympäri Suomea. Peliin osui alavoittoineen 51 116 euron voitto.

Polvijärveläisen nettipelaajan laatima kymmenen osuuden porukkapeli:

2,11/ 2,6/ 3,8/ 6,9,12,15/ 1,2/ 5,9/ 6,9

Toinen Mantorpin kierroksen Suomeen osui espoolaisen nettipelaajan 10 osuuden porukkapeliin. Voittosysteemi oli laaja hajoituspeli ja siihen osui 50 611 euron potti. Voiton jakoivat osuudenostajat eri puolelta Suomea. Espoolaisella oli itsellään yksi osuus porukkapelistä.

Veikkaus.fi:ssä porukkapeliosuutensa ostaneet voittajat saavat voittonsa suoraan pankkitileilleen.

- Isot onnittelut Toto75-pelin porukkavoittajille ympäri Suomea! Veikkauksen tiedottaja Ilkka Nisula onnittelee.

Lauantaina Oulun Toto75-kierroksella on 70 000 euron jackpot.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye