TAKAISINVETO: Vedämme pois markkinoilta kaksi aurinkosuojavoidettamme

Jaa

Teemme varotoimenpiteenä takaisinvedon, joka koskee tässä tiedotteessa mainittuja tuotteita Aurinkovoide SPF 50 probioottinen EAN 6430069213297 ja Aurinkovoide SPF 30 probioottinen EAN 6430069213303

Tuotteisiin ei nykytiedon perusteella sisälly vaarallisia ainesosia, mutta ne eivät välttämättä suojaa auringon UV-säteilyltä siinä määrin kuin tuotetietojen perusteella pitäisi. Tuotteen ostaneita asiakkaita kehotetaan lopettamaan tuotteen käyttö.
 
Olemme tiedottaneet asiasta näitä aurinkosuojavoiteita myyviä kauppoja, jotka poistavat tuotteet myynnistä. Virheellinen tuote pyydetään palauttamaan meille maksutta. Ostos hyvitetään. Palauttakaa tilaamanne tuote Matkahuollon/Postin kautta. Matkahuollon asiakaspalautus koodimme on 9531425 ja Postin palautustunnus on 659995. pyytäkää Matkahuollon/Postin virkailijaa kirjoittamaan koodi palautettavan paketin päälle. Palautuksia ei voi tehdä pakettiautomaattien kautta.
 
Lue tiedote asiasta https://www.saarentaika.com/takaisinveto

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Saaren Taika

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye