Kela

Kelan kirjeitä viivästyttänyt tulostushäiriö on päättynyt

Jaa

Keskiviikkona 5.6. uutisoitu tulostushäiriö on päättynyt. Osa Kelan lähettämästä kirjepostista tulee asiakkaalle myöhässä häiriön takia. Häiriö ei ole vaikuttanut maksujen siirtymiseen asiakkaiden tileille, ja etuudet on maksettu asiakkaille ajallaan. Asiakkaat saavat tiedon etuuspäätöksistään aina myös OmaKelasta

Kelan kirjeiden ja päätösten tulostuksessa ollut häiriö on päättynyt. Häiriön vuoksi alkuviikosta tulostamatta jääneet kirjeet viivästyvät. Häiriö ei ole vaikuttanut Kelan maksuihin asiakkaiden tileille. Asiakkaiden etuuspäätökset ovat luettavissa myös OmaKelassa.

Lähes kaikki Kela-asiat voi hoitaa OmaKelassa tai puhelimitse. Jos asiakkaalla ei ole mahdollisuutta asioida verkossa, hän voi kysyä päätöksistään ja mahdollisista lisäselvityksistä soittamalla Kelan puhelinpalveluun. Jos asiakas saa kirjeenä tulevan lisäselvityspyynnön myöhässä, hän voi pyytää Kelasta lisäaikaa lisäselvityksen toimittamiseen tai kuulemiseen.

Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta haittaa.

Lisätietoa asiakkaille

OmaKelan osoite on www.kela.fi/omakela. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Kelan puhelinpalvelun numerot löytyvät osoitteesta www.kela.fi/soita-kelaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kelan viestintäKelan viestinnän mediapuhelin palvelee arkisin klo 9–16. Numerossa ohjaamme haastattelupyyntöjä asiantuntijoillemme. Voit jättää haastattelupyynnön myös sähköpostitse.

Puh:020 634 7745viestinta@kela.fi

Kansaneläkelaitos (Kela) hoitaa Suomen sosiaaliturvaan kuuluvien perusturvaa eri elämäntilanteissa.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kela

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye