Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Kutsu media-aamiaisella: Danske Bank julkistaa Taloudellinen mielenrauha 2024 -tutkimuksen

Jaa

Suomalaisten taloudellinen mielenrauha heikkenee, kun muissa Pohjoismaissa raha-asiat huolettavat aiempaa vähemmän. Esittelemme tuoreimman Taloudellisen mielenrauha -tutkimuksen media-aamiaisella ja pohdimme, miten suomalaisten taloudellista mielenrauhaa voisi parantaa.

Danske Bank kutsuu median edustajat pohjoismaisen Taloudellinen mielenrauha 2024 -kyselytutkimuksen julkistustilaisuuteen 24.6. Danske Bankin Helsingin Aleksanterinkadun konttoriin. Tilaisuuteen voi osallistua paikan päällä tai Teamsillä.

Ohjelma:

Suomen maajohtaja Jens Wiklund: mitä tapahtui suomalaisten taloudelliselle mielenrauhalle vuonna 2024 – ja miten sitä voisi parantaa?

Pääekonomisti Pasi Kuoppamäki: mikä selittää suomalaisten heikkoa taloudellista mielenrauhaa?

Aika: 24.6. klo 8.30-10 (aamiainen tarjolla klo 8.30-9.00, tilaisuus alkaa klo 9)
Paikka: Aleksanterinkatu 11 (sisäänkäynti Kluuvikatu 6A:sta. Nouse hissillä 6. kerrokseen) / Teams

Puhujat ovat haastateltavissa tilaisuuden jälkeen.

Tarjoilujen varaamiseksi toivomme ilmoittautumisia tilaisuuteen viimeistään keskiviikkona 19.6. klo 12 viestintäpäällikkö Sara Anttilalle (sara.anttila@danskebank.fi).

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, tuletko paikan päälle vai osallistutko Teamsin kautta. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuutta. Jos tulet paikan päälle, mainitsethan mahdollisista erityisruokavalioista.

Tiedote toimitetaan medialle klo 10.00.

Lämpimästi tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

Danske Bankista

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. 

Danske Bank on pohjoismainen yleispankki, jolla on vahvat alueelliset juuret ja tiivis yhteys ympäröivään maailmaan. Danske Bank -konsernin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa, ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Kööpenhaminassa. danskebank.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye