Hartela

Hartela rakentaa TA:lle kerrostalon Turun Pitkämäen Pukkilaan

Jaa

Hartela on sopinut asumisoikeuskohteen toteuttamisesta TA-Asumisoikeus Oy:lle. 88 asunnon kerrostalo nousee uudelle Pukkilan alueelle osoitteeseen Pigmenttitasku 7.

KVR-urakkana toteutettavan hankkeen rakennustyöt ovat juuri lähteneet käyntiin, ja kohde valmistuu syyskuussa 2025. Rakennukseen tulee kahdeksan maanpäällistä kerrosta. Asuntokoot vaihtelevat 35 neliöisistä yksiöistä 82 neliöisiin neliöihin, ja rakennuksen kokonaisala tulee olemaan 6 984 brm2.

Kohteeseen tulee monipuoliset ja tilavat varastotilat, kaksi yhteiskäytössä olevaa saunaosastoa ja polkupyörän huoltotila. Viihtyisä oleskelupiha sijoittuu korttelin yhteiselle pihakannelle, jossa sijaitsee leikki- ja oleskelualueet.

”On hienoa päästä jatkamaan kehittyvän Pukkilan alueen rakentamista. Pukkila sijaitsee vehreiden kortteleiden ja viihtyisän omakotialueen vieressä, lyhyen kävelymatkan päästä Turun ydinkeskustasta. On mahtavaa päästä toteuttamaan hanketta luotettavan kumppanimme kanssa.”, sanoo Hartela Länsi-Suomi Oy:n suunnittelupäällikkö Veli-Matti Kankare.  

”Olen iloinen, että pitkään jatkunut yhteistyömme Hartelan kanssa saa jatkoa Turun Pukkilassa. A-energialuokan kohde täyttää erinomaisesti yhtiömme tavoitteet tarjota kestävää ja kohtuuhintaista asumista hyvällä sijainnilla kulkuyhteyksien, palveluiden ja harrastusmahdollisuuksien läheisyydessä.”, kertoo aluejohtaja Matti Keitilä TA:lta.

Pukkilan alueen tulevat asukkaat pääsevät nauttimaan erinomaisesta sijainnista Turun keskustan läheisyydessä, torille pääsee hetkessä kävellen tai pyöräillen. Lähistöllä sijaitsee kulttuurikeskus Logomo, kauppakeskus Manhattan monipuolisine palveluineen sekä idyllinen pientaloalue puisto- ja viheralueineen. Alueella on hyvät joukkoliikenneyhteydet ja yhteydet Naantalin pikatielle sekä Helsingin ja Tampereen moottoriteille. Puolen kilometrin säteellä sijaitsee alakoulu ja päiväkotiyksikkö. Pukkilaan on kaavoitettu myös uusi päiväkotiyksikkö. 

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 460 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa. Perheyhtiö Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin, ja meillä on Avainlippu-tunnus.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hartela

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye