Koulutuskuntayhtymä OSAO

Opiskelijat toteuttivat musiikkivideon Miljoonasade-yhtyeelle

Jaa

Koulutuskuntayhtymä OSAOn media-alan ammattitutkinnon opiskelijat suunnittelivat ja toteuttivat musiikkivideon pitkän linjan kotimaiselle Miljoonasade-yhtyeelle.

Kuvaustilanne musiikkivideon kuvauksista. Nainen lukee kirjaa sängyllä, ja kameramies kuvaa naista yläviistosta sängyllä seisten.
Musiikkivideota kuvattiin kevään aikana Oulun Steinerkoululla, Kempeleessä Köykkyrinmäen alueella ja Jäälissä. Hannu Tarvainen

OSAOn media-alan ammattitutkinnon opiskelijat ovat sunnitelleet ja toteuttaneet musiikkivideon kotimaiselle Miljoonasade-yhtyeelle. Musiikkivideon kappale "Suunnitelma A ja B” löytyy Miljoonasateen viime vuonna julkaistulta Ohita intro -levyltä.

Musiikkivideon tekemiseen osallistui viisi OSAOn media-alan ammatitutkinnon opiskelijaa.

"Musiikkivideon fiktiivistä draamaosaa kuvattiin kevään aikana Oulun Steinerkoululla, Kempeleessä Köykkyrinmäen alueella ja Jäälissä. Videon bändiosuus kuvattiin toukokuussa Tampereella Olympiakorttelissa Miljoonasateen keikan yhteydessä. Musiikkivideon kuvauksissa oli mukana eri rooleissa koululaisia Kempeleen Ylikylän koulusta, Oulun Taidekoulusta sekä Steinerkoulusta", lehtori Jari Leinonen OSAOsta kertoo.

Miljoonasade-yhtyeen jäsenet kertovat olevansa otettuja siitä, että opiskelijat ovat tehneet töitä ja uhranneet aikaa musiikkivideon eteen.

Musiikkivideon ensiesitys on 22.–25.8.2024 järjestettävillä Oulun Musiikkivideofestivaaleilla. Musiikkivideo on katsottavissa etukäteen myös Miljoonasateen YouTube-kanavalla.

Ammattitutkinto syventää osaamista

Uusi oppisopimuksena suoritettava media-alan ammattitutkinto syventää jo media-alalla työskentelevien osaamista ja antaa työkaluja audiovisuaalisen viestinnän toteuttamiseen.

“Media-alan ammattitutkinnon suorittaneet voivat toimia media-alan työtehtävissä alan yrityksissä tai laajasti eri alojen yrityksissä, joissa tarvitaan media-alan osaamista. Opinnot antavat hyvät valmiudet yrittäjänä toimimiseen sekä jatko-opintoihin”, Jari Leinonen sanoo.

Media-alan koulutus OSAOssa on keskittynyt Kaukovainion kampukselle, jossa on erinomaiset puitteet media-alan koulutussisältöjen opiskelulle. OSAOssa voi opiskella media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon (mediapalvelujen toteuttaja ja pelituotannon toteuttaja) ja uusimpana tarjontaan tulleen media-alan ammattitutkinnon. Lisäksi koulutustarjonnassa on lyhyempiä media-alan osaamista syventäviä koulutuksia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Koulutuskuntayhtymä OSAO

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye