Kymenlaakson hyvinvointialue

Aluevaltuusto kokoontuu 18.6.

Jaa

Kymenlaakson hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontuu Kouvolan kaupungintalolla tiistaina 18.6.2024 kello 17. Ennen kokousta kello 16.30–17 järjestetään aluevaltuuston kyselytunti. Kymenlaaksolaiset voivat seurata kokousta ja kyselytuntia suorana Kymenlaakson hyvinvointialueen YouTube-kanavalta.

Aluevaltuustossa käsitellään muun muassa Kymenlaakson hyvinvointialueen vuoden 2024 ensimmäinen osavuosikatsaus.

Ennen kokousta kello 16.30–17 järjestetään Kymenlaakson hyvinvointialueen ensimmäinen aluevaltuuston kyselytunti. Kyselytunnilla aluevaltuutetuilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä aluehallitukselle hyvinvointialueen hallintoa, taloutta ja palvelutuotantoa koskevista asioista. Kyselytunti on avoin yleisölle ja sitä voi seurata paikan päällä tai etäyhteyksin.

Kymenlaakson hyvinvointialueen osavuosikatsaus 1/2024

Tuloksen toteuma vuoden 2024 tammi-huhtikuulta on 0,1 miljoonaa euroa ylijäämäinen ja tulos koko tilikaudelta vuonna 2024 on arvioitu hieman talousarviota heikommaksi, 73,9 miljoonaa euroa alijäämäiseksi. Tulosta painavat palvelujen ostot ja muut toimintakulut, joissa sekä volyymi että kustannustaso on noussut ennakoitua enemmän.

Aluevaltuustolle ehdotetaan, että se merkitsee tiedoksi osavuosikatsauksen 1/2024.

Seuraa kokousta

Aluevaltuuston kokoukset ovat julkisia. Kokousta voi seurata suorana hyvinvointialueen YouTube-kanavalta ja kokouksen tallenne on heti katsottavissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Kymenlaakson hyvinvointialue

Järjestämme Kymenlaakson sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut. Noin 159 500 asukkaan maakuntaan kuuluvat Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymenlaakson hyvinvointialue

Kymenlaakson hyvinvointialue jätti lausuntonsa hallituksen esitysluonnoksesta terveydenhuoltolain muutoksiksi2.7.2024 08:55:56 EEST | Tiedote

Kymenlaakson hyvinvointialue jätti 1.7. laajan lausunnon luonnokseen hallituksen esityksestä terveyenhuoltolain muuttamisesta. Lausunnossa painopisteenä ovat esitysluonnoksessa arvioidun säästöpotentiaalin kumoaminen hyvinvointialueen yksityiskohtaisilla laskelmilla ja Kouvolan päivystyksen akuuttilääketieteen hoitolinjan tehokkaan toiminnan kuvaus. Lisäksi huomioidaan kokonaisvaikutuksia hyvinvointialueen palveluihin koko maakunnan alueella sekä vaikutuksia muiden viranomaisten toimintaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye