Osuuskauppa Arina

Vakava väkivallanteko Kauppakeskus Valkeassa torstaina 13.6.

Jaa

Kauppakeskus Valkean Kesäkadulla tapahtui vakava väkivallanteko torstai-iltana 13.6.2024 noin kello 18:30. Tilanteessa Kesäkadulle juuri saapunutta nuorta henkilöä puukotettiin. Uhri ei kuulunut Kauppakeskus Valkean henkilökuntaan. Tekijä on kiinniotettu ja keskusrikospoliisi tutkii tapausta.

Teksti "VALKEA" tummansinisellä taustalla.

– Tapahtunut on järkyttänyt suuresti meitä kaikkia ja tällä hetkellä keskitymme kriisiavun järjestämiseen Valkean henkilökunnalle ja vuokralaisillemme. Ajatuksemme ovat myös uhrin ja hänen läheistensä luona. Toivomme hänen pikaista toipumistaan, toteaa Kauppakeskus Valkean kauppakeskusjohtaja Heli Sironen.

Kauppakeskuksen keskiössä sijaitsevaa Kesäkatua valvotaan vuorokauden ympäri.

– Haluamme kiittää yhteistyökumppaniamme Reilaa, jonka järjestyksenvalvojat toimivat tapahtuneessa erinomaisesti ja tehokkaasti. Yksi järjestyksenvalvojistamme oli tilanteen välittömässä läheisyydessä ja pääsi siten aloittamaan ensiavun antamisen uhrille heti. Toinen järjestyksenvalvoja sai otettua epäillyn tekijän kiinni, ja siten estettyä lisävahingot muille asiakkaille ja henkilökunnalle. Heidän ammattitaitonsa sekä ensiavun antamisessa uhrille, että tekijän nopeassa kiinniottamisessa oli ensiarvoisen tärkeää, Sironen kiittää.

– Haluamme myös kiittää Oulun poliisia, keskusrikospoliisia sekä ensihoitoa yhteistyöstä tässä surullisessa tilanteessa, Sironen lisää.

Kauppakeskus Valkea jatkaa tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa tilanteen selvittämiseksi. Keskusrikospoliisi vastaa tutkinnan etenemisen tiedottamisesta ja tapauksen yksityiskohtien kommentoinnista julkisuudessa.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Arina on kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat tasavertaisesti lähes 190 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. 3000 Arinalaista tarjoavat marketkaupan, liikennekaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluita noin 180 toimipaikassa eri puolilla Pohjois-Suomea. Arinan asiakasomistajat saavat palveluja käyttämällä hyötyjä keskimäärin noin 575 euroa taloutta kohden vuodessa. Arinan tuotot palautetaan aina pohjoiseen, pohjoisen ihmisten ja alueen hyväksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Arina

Vakava väkivallanteko Kauppakeskus Valkeassa tiistaina 18.6.19.6.2024 11:38:02 EEST | Tiedote

Kauppakeskus Valkeassa on tapahtunut kaksi vakavaa väkivallantekoa lyhyen ajan sisällä, joista viimeinen tiistai-iltana 18.6.2024 noin kello 21:25. Tilanteessa Kesäkadulle saapunutta henkilöä puukotettiin kauppakeskuksen Kesäkadulla. Valkean järjestyksenvalvojat ottivat epäillyn tekijän kiinni ja S-market Herkun henkilökunta antoi ensiapua uhrille. Poliisi saapui paikalle nopeasti ja ensihoito toimitti uhrin jatkohoitoon sairaalaan. Poliisin antaman tiedon mukaan uhri ei ole hengenvaarassa. Poliisi tutkii tapausta ja Kauppakeskus Valkean johto ja henkilökunta auttavat viranomaisia tutkinnassa kaikin keinoin. Poliisin arvioiden mukaan teon taustalla ovat rasistiset motiivit. Teko ei kohdistunut Valkeaa tai Valkean henkilökuntaa kohtaan.

Rovaniemen kaupunginhallitus hyväksyi Lapinmaa-korttelin asemakaavamuutoksen – Arinan suunnitelmat näköalahotellista Rovaniemen upeisiin vaaramaisemiin, elämyksellisestä ravintolakokonaisuudesta sekä uudesta Sale-lähikaupasta etenevät11.6.2024 07:58:00 EEST | Tiedote

Osuuskauppa Arina suunnittelee yhdessä Rovaniemen kaupungin kanssa keskustan Lapinmaa-kortteliin korkeatasoista Solo Sokos Hotel Rovaniemi -hotellia. Suunnitelman mukaan hotellin ylimpään kerrokseen sijoittuu näköalaravintola, jonka ainutlaatuinen panoraamanäkymä Rovaniemen vaaroille tarjoaa elämyksiä niin suomalaisille ja ulkomaalaisille matkailijoille kuin paikallisille asukkaille. Arina tuo myös osaksi korttelikokonaisuutta uuden Sale-lähikaupan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye