Gummerus

Ennakkotiedote: Miltä avioliitto näyttää, kun sen läpivalaisee molempien osapuolten näkökulmasta? Ruotsalainen avioero ilmestyy 29.7.

Jaa

Jokaisessa erossa on kaksi puolta. Supersuositun Bonusperhe-sarjan käsikirjoittajan Moa Herngrenin läpimurtoromaani Ruotsalainen avioero (Gummerus) ilmestyy suomeksi 29.7.2024.

Moa Herngren: Ruotsalainen avioero
Moa Herngren: Ruotsalainen avioero Kansi: Emma Graves

Bea ja Niklas ovat olleet yhdessä yli 30 vuotta. He elävät kahden tyttärensä kanssa mukavaa elämää Tukholman hienostoalueella. Eräänä iltana tyhjänpäiväisen riidan päätteeksi Niklas katoaa. Tunnit kuluvat, eikä miehestä näy jälkeäkään. Seuraavat päivät Niklas pysyttelee poissa ja vastaa vain harvasanaisesti viesteihin. Bea on vuoroin surullinen, raivoissaan ja ihmeissään. Miksi Niklas tekee näin? Entä miltä asiat näyttävät Niklaksen näkökulmasta?

”Moa Herngren saa taitavasti lukijan sympatiat vaihtumaan.” – Dagens Nyheter

”Täydellinen avioerodraama” – Femina

Moa Herngren (s. 1969) on ruotsalainen kirjailija ja käsikirjoittaja, jonka someilmiöksi noussut hittiromaani Ruotsalainen avioero perkaa yhden avioliiton molempien osapuolten näkökulmasta. Kotimaassaan 100 000 kappaleen rajan ylittäneen romaanin käännösoikeudet on myyty 22 maahan. Herngren tunnetaan myös suositun Bonusperhe-sarjan käsikirjoittajana. 

Moa Herngren: Ruotsalainen avioero
alkuteos Skilsmässan
suomentanut Sirje Niitepõld
351 sivua
Ilmestyy 29.7. painettuna, e- ja äänikirjana, lukija Anna Saksman
 
Lisätietoja sekä haastattelu-, arvostelukappale- ja kuvapyynnöt:

Pauliina Pietilä, tuottaja, p. 040 779 2942, pauliina.pietila@gummerus.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Moa Herngren: Ruotsalainen avioero
Moa Herngren: Ruotsalainen avioero
Lataa
Lataa
Kirjailija Moa Herngren
Kirjailija Moa Herngren
Lataa
Kirjailija Moa Herngren
Kirjailija Moa Herngren
Lataa
Kirjailija Moa Herngren
Kirjailija Moa Herngren
Lataa

Gummerus

Vuonna 1872 perustettu Gummerus on Suomen vanhin yleiskustantamo. Toteutamme edelleen perustajamme Kaarle Jaakko Gummeruksen alkuperäistä visiota julkaista kirjallisuutta ”huviksi ja hyödyksi”. Omaperäiset ja uskaliaat kustannuspäätökset ovat aina olleet Gummeruksen toiminnan ydin. Suhtaudumme kirjallisuuteen rakastavasti ja intohimoisesti, ja meitä ohjaavat yhteiset arvot: rohkea mieli, avara katse ja vapaa sana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Gummerus

Ennakkotiedote: Mistä liiallinen miellyttäminen johtuu ja miten siitä pääsee eroon? Johanna Pohjolan Vapaaksi miellyttämisestä on ensimmäinen kotimainen tietokirja aiheesta19.6.2024 09:13:34 EEST | Tiedote

Johanna Pohjolan Vapaaksi miellyttämisestä – Toipumiskirja hyväksynnän hakijoille (Gummerus) on ensimmäinen kotimainen tietokirja liiallisesta miellyttämisestä. Se purkaa miellyttämisen juurisyitä, joihin liittyy pelkoa, häpeää ja syyllisyyttä, tarjoaa vertaistukea ja valottaa myös ilmiön neurobiologista puolta. Vapaaksi miellyttämisestä ilmestyy 31.7.

Jännitysromaani kirjailijasta jonka ”Millennium”-käsikirjoitus hylätään – John Ajvide Lindqvistin teoksen taustalla on monipolvinen tapahtumavyyhti Ruotsin kustannusmaailmasta13.6.2024 12:55:39 EEST | Tiedote

Korruptiota, talousrikollisuutta, hakkerointia, ihmissuhdekiemuroita ja syväsukellus kustannusmaailman kulisseihin. Kaikkea tätä ja paljon muuta on kauhukirjailijana tunnetun John Ajvide Lindqvistin uusi, täysverinen jännäri Veteen kirjoitettu (Gummerus). Romaanin taustalla on tapahtumavyyhti, johon liittyy muun muassa miljoonasopimuksia ja bisneksiä norjalaisen hotelliyrittäjä Petter Stordalenin kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye