Hesburger osti vähemmistöosakkuuden UUNI-pizzeriasta

Jaa

Hesburger-ketjun Suomen toiminnot omistama Burger-In Oy on ostanut vähemmistöosuuden Nordic Pizza Company Oy:stä, joka omistaa UUNI-pizzeriaketjun.

Kuvassa UUNI-pizzerian osakkaat linjajohtaja Ella Jokelainen, ravintolapäällikkö Jesse Kylki ja toimitusjohtaja Lauri Kokko. Taustalla UUNI-pizzeria Turku Martti.
Kuvassa UUNI-pizzerian osakkaat linjajohtaja Ella Jokelainen, ravintolapäällikkö Jesse Kylki ja toimitusjohtaja Lauri Kokko. Taustalla UUNI-pizzeria Turku Martti. Kuvaaja Fiina Thessler.

UUNI-pizzerialla on yhdeksän ravintolaa, ja se työllistää tällä hetkellä 57 työntekijää. Yritys on osin työntekijöidensä omistama.

”UUNI-pizzeria on oma itsenäinen brändinsä ja tulee sellaisena säilymään. Hesburger on puolestaan perheyritys, joka pystyy tarjoamaan ketjun osaamista käyttöömme. Yhteistyön tarkoitus on tukea UUNI-pizzerian kasvua”, UUNI-pizzerian toimitusjohtaja Lauri Kokko sanoo.

”Uskomme, että voimme tarjota UUNI-pizzerialle ideoita ketjutoiminnan kehittämisessä. Haluamme Hesburgerissa edelleenkin keskittyä hampurilaisiin. Emme ole suoranaisesti mukana UUNI-pizzerian operatiivisessa toiminnassa”, Hesburgerin toimitusjohtaja Kari Salmela sanoo.

Kiireettä kohotettu taikina

Idea omaan pizzeriaan sai alkunsa jo Lauri Kokon lapsuudessa.

”Ihailin lapsena pizzakuskeja. Halusin samanlaisen hienon vyölaukun kuin kuskeilla oli. Uskon, että sieltä sitten jäi kytemään idea lähteä alalle”, Kokko hymyilee.

Ketjun ensimmäinen ravintola avattiin vuonna 2020. Ravintoloiden sydän on pizzauuni. UUNI-pizzerian New Nordic Style -pizzassa italialainen pizzaperinne yhdistyy pohjoismaiseen makuun ja mieltymyksiin. 

Meidän pizzamme on seuraavan sukupolven tuote. Keskitymme pizzoissamme kolmeen pyhään elementtiin: tomaattikastikkeeseen, juustoon ja pohjaan. UUNIn salaisuus on suomalaisessa intohimossa ja kiireettä kohotetussa taikinassa.”

”Haluamme rakentaa myös UUNI-pizzeriakonseptia kaikessa rauhassa. Ehkä tulevaisuudessa voi avautua Franchising-yrittäjyysmahdollisuuksia valtakunnallisesti”, Kokko sanoo.

UUNI-pizzeriat:

UUNI-pizzeria Kaarina
UUNI-pizzeria Lohja
UUNI-pizzeria Naantali
UUNI-pizzeria Raisio
UUNI-pizzeria Salo
UUNI-pizzeria Turku Kupittaa
UUNI-pizzeria Turku Center
UUNI-pizzeria Turku Kastu
UUNI-pizzeria Turku Martti

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuvassa UUNI-pizzerian osakkaat linjajohtaja Ella Jokelainen, ravintolapäällikkö Jesse Kylki ja toimitusjohtaja Lauri Kokko. Taustalla UUNI-pizzeria Turku Martti.
Kuvassa UUNI-pizzerian osakkaat linjajohtaja Ella Jokelainen, ravintolapäällikkö Jesse Kylki ja toimitusjohtaja Lauri Kokko. Taustalla UUNI-pizzeria Turku Martti.
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hesburger

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye