Espoon kaupunki - Esbo stad

Windows95man etsii tänä kesänä aitoa espoolaisuutta

Jaa

Tämä kesä on Espoo-kesä, kun Windows95man-artistinimellä tunnettu Teemu Keisteri etsii espoolaisuuden syvintä olemusta.

Teemu Keisteri makaa sängyn päällä Windows95-paidassa.
Windows95man-artistinimellä tunnettu Teemu Keisteri tuo rohkeasti esiin espoolaisen taiteilijuuden eri puolia.

Keisteri on syntyperäinen espoolainen, joka on monissa yhteyksissä tuonut kotikaupunkiaan myönteisesti esiin. Espoon kaupungin kanssa tehtävän markkinointiyhteistyön tavoitteena on vahvistaa espoolaisten ylpeyttä omasta kotikaupungistaan, edistää mielikuvaa Espoosta mielenkiintoisena ja monipuolisena kulttuurikaupunkina, tukea kotimaan matkailua sekä kasvattaa Espoon vetovoimaa, myös kansainvälisesti. 

”Espoolaisuuteen liitetään usein stereotyyppisiä ja kapeitakin mielikuvia, joten haluamme yhteistyön avulla laajentaa näitä käsityksiä ja kertoa kaupungin monimuotoisuudesta. Espoolainen perheenisä voi olla myös tällainen. Windows95manin rohkea ja ennakkoluuloton elämänasenne toimii hyvänä esimerkkinä meille kaikille ja tuo ihmisille iloa ja hyvää mieltä. Yhteistyön avulla saamme tehtyä Espoota näkyväksi uusille yleisöille”, sanoo Espoon elinkeinojohtaja Harri Paananen.

“Olemme tehneet Teemu Keisterin kanssa aiemmin yhteistyötä kuvataiteen saralla, ja nyt Euroviisujen alla Tapiola Sinfonietta ja Windows95man toteuttivat orkesterisovituksen No rules -kappaleesta. Keisteri tuo monipuolisella osaamisellaan ja persoonallaan hienosti esiin espoolaisen taiteilijuuden erilaisia puolia”, kulttuurijohtaja Susanna Tommila toteaa.

”Espoolaisuus asuu minussa yhtä syvällä kuin minä asun Espoossa. Pidän Espoossa sen eri puolista, niin rauhallisesta luonnosta kuin jännittävistä kaupunkikeskittymistä. Täältä löytyy samaan aikaan kalliita autoja, mutta myös erikoista taiteilijamenoa”, Keisteri sanoo.

Espoolaisuutta etsimässä -nimellä kulkeva kampanja toteutetaan videosarjana, jossa Windows95man havainnoi espoolaisuuden olemusta esittelemällä suosikkikohteitaan Espoosta. Videot julkaistaan Windows95manin sekä Espoon kaupungin sosiaalisen median kanavissa kesä-elokuun aikana.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

X

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye