Veikkaus Oy

Juhannusaaton Eurojackpotissa tarjolla 44 miljoonan euron potti

Jaa

Eurojackpotin tiistaina suoritetussa arvonnassa ei löytynyt täysosumia, joten perjantaina tavoitellaan noin 44 miljoonan euron päävoittoa.

Eurojackpotin arvonnan (kierros 25/2024) oikea rivi on 4, 10, 23, 24 ja 45. Tähtinumerot ovat 7 ja 8.

Arvonnan suurimmat voitot löytyivät 5+1-tuloksilla, joita löytyi kaksi kappaletta. Hieman yli 670 000,00 euron voitot menivät Italiaan ja Hollantiin. 5+0-tuloksella sai napattua 127 237,50 euron voiton. 5+0-voitot menivät Tanskaan, Kroatiaan, Sloveniaan ja vielä kolme kappaletta Saksaan.

Suomen suurimmat voitot tulivat 4+2-tuloksilla, joita löytyi maastamme kolme kappaletta. Näillä riveillä nappasi 5 475,00 euroa.

Tiistai-Jokerin voittorivi on 5 3 2 8 2 6 4. Jokerista löytyi kaksi kuusi oikein -tulosta, jotka molemmat oli pelattu onnistuneesti tuplattuna. 40 000 euron voitot lähtivät voittajille, jotka olivat pelanneet Jokerinsa Helsingin Herttoniemen K-Supermarket Hertassa ja Kuopion K-Supermarket Veljmiehessä.

Tiistain Lomatonnin voittorivi on Kairo 85. Tuhannen euron voittoja lähti matkaan neljä kappaletta.

KATSO KAIKKI TULOKSET JA VOITONJAKO 

Nähdäksesi tämän sisällön lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye